Završio sam, teško je bilo trpeti... Igra sudbine ostaje bez glumčine koga smo obožavali

Završio sam, teško je bilo trpeti... Igra sudbine ostaje bez glumčine koga smo obožavali

Autor: | 08/04/2024

1

Scenarista serije „Igra sudbine” Žarko Jokanović i njegova supruga i glavni ženski lik Milica Milša među prvima su napustili tu seriju.

Za njima su krenule i glumice Sandra Bugarski, Danica Ristovski, BIljana Maletić Zaverla, kao i Mira Banjac, Jelena JovičićAmar Mešić, Olja Lević.

Prva promo

 

Posle velikog glumačkog gubitka, producenti su rešili da vrate neke glumice, ali i da dovedu pojačanje.

Među prvima su vraćene Dragana Mićalović i Iva Štrljić, a od pojačanja tu su Voja Brajović i Ljuba Bandović koji su osvežili glumačku postavu.

Međutim, u sklopu promena kroz koje prolazi serija „Igra sudbine” sada je objavljeno da još jedan glumac napušta kultnu TV novelu i to posle tri i po godine rada.

Pročitajte: Stiglo saopštenje producenta serije „Igra sudbine”: Posle rasula i otkaza, doneta konačna odluka

-  Posle tri i po godine, završio se moj angažman na snimanju jedne televizijske serije.

- Najteži posao u karijeri, iz više razloga, ne uključuje saradnju sa kolegama glumcima i rediteljima, niti sa ljudima iz sektora fotografije, kostima i šminke. Sa njima je bilo lako i često zabavno.

- Njima želim uspeh i sreću u svemu što budu radili. Hvala im.

- A šta je bilo teško?

- Teško je bilo trpeti neprofesionalni odnos, osornost i bahatost „vrha piramide”, sa navikama donesenim iz neke druge oblasti javnog posla koji ima koren na Ibarskoj magistrali.

Pozdrav svima. Srešćemo se u nekoj drugoj priči - napisao je glumac Darko Tomović u zvaničnom saopštenju za javnost.

 

 

Inače, legendarni glumac je igrao jednu od glavnih uloga u „Igri sudbine” - tumačio je lik Tihomira Bunčića „Tiću Lenjina”, a ko će biti njegova zamena ostaje nam da vidimo.

 

Komentari (1)

Loading
Snezana 06:52 09.04.2024
Odgovori

DARKO JE DIVAN GLUMAC, ALI NIJE STETA STO JE OTISAO IZ JEDNE TAKO PRAZNE I LOSE SERIJE... TOLIKO JE TO NEZANIMLJIVA SERIJA DA OBAVEZNO ZASPIM DOK JE GLEDAM... STETA, ZBOG ODLICNIH GLUMAC A...

hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti