Ada Kanački je mrtva, upoznajte Lalu Doder: Pogledajte kako izgleda raskošna vila u kojoj Milica Milša snima novu seriju FOTO

Ada Kanački je mrtva, upoznajte Lalu Doder: Pogledajte kako izgleda raskošna vila u kojoj Milica Milša snima novu seriju FOTO

Autor: | 10/02/2023

1

Posle napuštanja serije „Igra sudbine”, Milica Milša i Žarko Jokanović otisnuli su se u novu avanturu. U Pinkovom studiju u Šimanovcima juče je zvanično počelo snimanje telenovele „Zakopane tajne‟, koja će, kako otkrivaju autori, fantastičnom glumačkom podelom, intrigantnom pričom i viskobudžetnom scenografijom gledaoce prikovati za mali ekran.

Pročitajte: Ada Kanački umire! Ovako su producenti Igre sudbine eliminisali glavnu glumicu, potresne scene VIDEO

Promo

 
 

− Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaoci će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizajnerke parfema, i njenog muža Balše. Oni žive u raskošnoj kući, tu je jedna mnogočlana porodica, njih jedanaestoro, i odatle počinje priča koja se širi na sve strane – otkrio je scenarista Žarko Jokanović.

Pročitajte: Sed, markantan i svima dobro poznat - Milica Milša blista pored novog partnera, Žarko priznao poraz FOTO

Promo

 
 

Kroz seriju će, za sada, proći čak 67 glumaca, koje predvode Milica Milša i Danilo Čelebić kao Lala i Balša Doder.

− Mi smo svi uzbuđeni i radosni, puni sreće i neke pozitivne treme da budemo dorasli jednom ovakvom projektu. Mislim da će ovo biti nešto zaista novo, veoma uzbudljivo. Serija „Zakopane tajne“ imaće mnogo tajni, smeha, pa i plača, što da ne, plač je nekad lekovit. Biće tu mnogo melodrame, ljubavi, ali i zavisti, prepreka da se neki ciljevi ostvare, da se dođe do pravde, istine. Sve što nosi život, nosi i serija „Zakopane tajne“ – kaže Milica Milša.

Pročitajte: Prva izjava! Milica i Žarko otkrili zašto su napustili Igru sudbine - Ne želimo da se valjamo u blatu, idemo dalje

Promo

 
 

Atmosferom na prvom snimajućem danu zadovoljan je i Danilo Čelebić, koji igra Miličinog supruga Balšu Dodera.

− Odnosi na setu su odlični, oduševljen sam i to ne skrivam. Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odličan projekat što se našeg dela tiče, a nadam se da će i gledaoci uživati – rekao je Danilo.

Pročitajte: Napustio seriju Igra sudbine, Žarko Jokanović besan kao nikad - Diletantni, ljudi sa dva grama mozga!

Promo

 
 

Pored Milice i Danila, u seriji „Zakopane tajne“ gledaćemo i Miru Banjac, Danicu Ristovski, Miljana Prljetu, Mimu Karadžića, Marinu Ćosić, Stefana Radonjića, Srnu Lango, Galu Videnović, Baneta Tomaševića, Nadu Macanković, Biljanu Maletić Zaverlu, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev i mnogo drugih glumaca koji će sigurno osvojiti srca publike u regionu.

Komentari (1)

Loading
Vera 01:15 11.02.2023
Odgovori

Jao, dizajnerka parfema!?! Bas ce sve zene da se uzive! Ajde, srecno!

hellomagazin.rs Promo

Slične Vesti

Najnovije vesti