Najbolja drugarica i velika podrška: Ova lepotica biće kuma Anastasiji Ražnatović na venčanju

Najbolja drugarica i velika podrška: Ova lepotica biće kuma Anastasiji Ražnatović na venčanju

Autor: | 28/12/2021

1

Drugarica Anastasije Ražnatović želela bi da bude skoro svaka tinejdžerka. Uspešna, lepa i srećna u svojoj emotivnoj priči, ćerka Cece Ražnatović uzor je mnogim devojkama.

Međutim, nije tajna da Anastasija pažljivo bira prijatelje, a većinu poznaje još od malih nogu. Kako je njena svadba sa Đorđem Kuljićem sve izvesnija, na pitanje ko će joj biti kuma na venčanju mlada pevačica nije imala dilemu.

Pročitajte: Ako ste mislili da sve znate o Biljani Tipsarević, varate se - Pogledajte ko joj je najbolja drugarica (foto)

Boško Karanović

 

‒ Tara mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine ‒ ispričala je Anastasija jednom prilikom u emisiji „Nedeljno popodne“ nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je Ražnatovićeva stavila svoj život na pauzu pune dve nedelje kako bi se posvetila samo njoj pošto je saznala da se zarazila virusom korona.

Instagram

 

Inače, Tara je rado viđen gost u kući Ražnatovića. Ona je unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora ‒ Bore Milutinovića.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin