Konačno prva zajednička fotografija: Katarina Grujić blista u njegovom zagrljaju

Konačno prva zajednička fotografija: Katarina Grujić blista u njegovom zagrljaju

Autor: | 14/09/2020

0

Dečko Katarine Grujić omiljena je tema javnosti, još od kada se atraktivna pevačica prvi put pojavila u javnosti. Podučena pritiskom, koji mediji neretko stvaraju, kada je njen život u pitanju, Kaća je neko vreme odabrala da svog izabranika skriva od javnosti.

Iako su mediji nagađali ko je dečko Katarine Grujić, ona nikada do sada nije dala zvaničnu potvrdu. Nekoliko puta izjavila je da je zaista srećna i emotivno ispunjena i da želi da novoj vezi da prostora da zaživi.

Pročitajte: Katarina Grujić poslala jasnu poruku - Mnogo ih boli što za tobom sve sam luđa! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Aug 26, 2020 at 1:46am PDT

‒ Ne volim da pričam o emotivnom životu, mnogo puta sam se opekla. Postoji jedna osoba sa kojom sam dugo u prijateljskim odnosima, iz čega su se rodile izvesne emocije. Ne želim da pričam o tome. Postoji neko i jako mi je lepo ‒ rekla je kroz osmeh u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Ipak, Kaća je odlučila da je pravi trenutak da i javno pokaže izabranika, pa je konačno objavila prvu zajedničku fotografiju na „Instagramu“. Povod za to bio je rođendan njenog partnera Marka Gobeljića.

Pročitajte: Katarina Grujić - Svakog dečka sam izgubila zbog dugog jezika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 13, 2020 at 3:41am PDT

„Srećan rođendan, bejb“, napisala je Kaća.

Na pitanja o svojoj vezi u emisiji „DeToxic“ nije detaljno odgovarala, ali je rekla da žali što zbog nastupa nije mogla da mu u ponoć čestita rođendan.

‒ Mogu samo da kažem da mu je sutra rođendan i žao mi je što večeras u ponoć nećemo biti zajedno da mu čestitam. Moj posao je takav da ću zbog njega, nažalost, morati da se odreknem nekih bitnih dana.

Ipak, verujemo da su Kaća i Gobelja proslavili njegov rođendan na poseban način i da su nadoknadili svaki propušteni trenutak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti