Šuška se: Ovo je novi dečko Katarine Grujić?

Šuška se: Ovo je novi dečko Katarine Grujić?

Autor: | 22/07/2020

0

Ko je dečko Katarine Grujić? Ovo pitanje oduvek je zaokupljalo javnost. Lepa pevačica imala je nekoliko dugih veza, a onda je odabrala da neko vreme uživa u svojoj slobodi. Od kada je izašla njena pesma „Neću da se muvam“ pevačica je objavila da je to u potpunosti njen emotivni stav.

Ipak, izgleda da je odskora ljubav zakucala na vrata Katarine Grujić. Šuška se da je srce pevačice ukrao fudbaler Marko Gobeljić, sa kojim se zna niz godina.

Pročitajte: Katarina Grujić poslala jasnu poruku - Mnogo ih boli što za tobom sve sam luđa! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7) on May 20, 2020 at 2:17pm PDT

‒ Kaća i Gobelja znaju se nekoliko godina preko zajedničkih prijatelja i često su se viđali na proslavama, međutim nisu ni pomišljali da između njih može da se desi ljubav. Nedavno su sedeli zajedno u društvu i pričali o brojnim temama, posle čega su se između njih pojavile simpatije. Kasnije su počeli intenzivno da se dopisuju, više prijateljski, da bi onda shvatili da gaje emocije jedno prema drugom. Otišli su na večeru posle koje su uplovili u vezu. Sve se to desilo relativno skoro ‒ navodi izvor blizak pevačici za „Kurir“

‒ S obzirom na to da su tek na početku veze, odlučili su da u javnosti ne pričaju o tome i lepe vesti podelili su samo sa najbližim prijateljima. Svesni su da su oboje poznati pa žele da izbegnu medijske spekulacije o njihovom odnosu. Njihovi prijatelji su oduševljeni što su njih dvoje konačno priznali emocije i svi komentarišu da su jedan od najzgodnijih parova na javnoj sceni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 13, 2020 at 7:21am PDT

Izvor navodi da par uživa u svom odnosu, a da ni pevačica ni njen dečko ne skidaju osmeh sa lica.

Prilikom nedavnog gostovanja u jednoj emisiji Kaća je progovorila o svom ljubavnom životu.

‒ Ne volim da pričam o emotivnom životu, mnogo puta sam se opekla. Postoji jedna osoba sa kojom sam dugo u prijateljskim odnosima, iz čega su se rodile izvesne emocije. Ne želim da pričam o tome. Postoji neko i jako mi je lepo ‒ rekla je kroz osmeh u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Pročitajte: Katarina Grujić - Svakog dečka sam izgubila zbog dugog jezika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Apr 28, 2020 at 3:17am PDT

Dečko Katarine Grujić trenutno je na pripremama sa svojim klubom „Crvena zvezda", zbog čega se njih dvoje ne viđaju, ali su u stalnom kontaktu i ne propuštaju ni jedan trenutak da jedno drugom poklone malo pažnje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram