Ekskluzivne fotografije sa venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića samo u novom broju magazina HELLO!

Ekskluzivne fotografije sa venčanja Katarine Grujić i Marka Gobeljića samo u novom broju magazina HELLO!

Autor: | 09/06/2022

0

Venčanje Katarine Grujić samo u novom broju magazina HELLO!

U nedelji za nama oči javnosti bile su usmerene prema Katarini Grujić i Marku Gobeljiću koji su, složiće se mnogi, napravili svadbu za pamćenje. Skoro 400 zvanica odazvalo se pozivu mladog para i uveličalo njihovo crkveno venčanje 2. juna, a veselje je potrajalo do ranih jutarnjih sati narednog dana.

- Slavlje je, zapravo, trajalo i duže - otkrivaju nam uz osmeh mladenci, sa kojima smo se našli dva dana kasnije.

Pročitajte: Konačno svadba - Kaća i Gobelja se zavetovali i pred Bogom, pola estrade stiže na slavlje (foto)

Aleksić Produkcija

 

Sudbonosno “da” prvi put su izgovorili prošlog septembra, pred matičarem. Ipak, zajednički ulazak u Hram Svetog Save, gde ih je pred Bogom spojio vladika Stefan, za njih ima poseban značaj. Opštinsko venčanje shvatili su kao neophodnu formalnost, dok su crkvenu ceremoniju doživeli kao sveti čin koji ih je ujedinio za ceo život. 

- Uživala sam i na građanskom venčanju, ali ovo je nešto posebno. Bilo je dirljvo, emotivno, svečano. Osim toga, naša ćerka Katja je tada bila u stomaku, a ovaj put sa nama, uz roditelje - kaže Katarina, koja je u crkvu krenula iz roditeljskog doma. 

Nastavak teksta i ekskluzivne fotografije sa venčanja potražite u novom broju magazina HELLO! koji je u prodaji od petka, 10. juna 2022. godine

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti