Konačno svadba: Kaća i Gobelja se zavetovali i pred Bogom, pola estrade stiže na slavlje, mlada blista u venčanici od 20.000 evra (foto)

Konačno svadba: Kaća i Gobelja se zavetovali i pred Bogom, pola estrade stiže na slavlje, mlada blista u venčanici od 20.000 evra (foto)

Autor: | 02/06/2022

0

Svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića dugo se čekala. Pandemija korona virusa poremetila je njihove svadbene planove, pa je prošlogodišnje slavlje posle građanskog venčanja moralo da bude otkazano. Nov datum zakazan je baš za danas. 

Presrećni mladenci su danas pred najbližim prijateljima i porodicom u Hramu Svetog Save izgovorili sudbonosno "da".

Pročitajte: Tajno venčanje na prelepom imanju - Katarina Grujić i Marko Gobeljić jedno drugom rekli su da (foto)

Ata Images

 

Marko je inače, po starom srpskom običaju prethodno kupio mladu za 5.000 evra. Kaća je držeći se za mladoženju, koji je nosio u naručju ćerkicu Katju, zablistala u venčanici od 20.000 evra, dok je oko vrata nosila dijamantsku ogrlicu.

Pao je i poljubac pred svima, a kuma je bila pevačica Andrena Čekić.

Pročitajte: Bela limuzina, šampanjac i žene fudbalera - Katarina Grujić napravila devojačko veče za pamćenje (foto)

Ata Images

 

Kaću i Gobelju venčao je vladika Stefan koji je inače duhovnik Svetlane Cece Ražnatović. Vladika je mladenicima naglasio da je najveća ljubav Božja od kojih i oni dobijaju ljubav.

ATA Images

 

Svadba Katarine Grujić i Marka Gobeljića okupila brojne poznate 

Nakon crkvenog venčanja gosti su se uputiti na gala svadbu u jednom prestoničkom hotelu, gde će se za sjajan provod pobrinuti orkestar Ace Sofronijevića. Mlada očekuje da i njene zvanice iz estradnog miljea dodatno doprinesu atmosferi svojim glasom. Kako je ranije priznala na svadbi će biti pola estrade. 

Pročitajte: Tuga u domu Katarine Grujić, pevačica u suzama potvrdila najcrnje vesti

ATA Images

 

Na glamuroznom slavlju će se gostima služiti najskuplje piće, biće i torta od 15 spratova, a mlada će promeniti čak tri haljine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti