Porodica ponovo na okupu: Kaća Grujić blista u zagrljaju muža, ćerka Katja najsrećnija

Porodica ponovo na okupu: Kaća Grujić blista u zagrljaju muža, ćerka Katja najsrećnija

Autor: | 03/05/2024

0

Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić od septembra prošle godine žive na dve adrese. Naime, uspešni fudbaler po odlasku iz Crvene zvezde novi angažman našao je u Atini, dok je pevačica ostala u Beogradu.

Boško Karanović

 

Razdvojenost je teško pala svim članovima porodice, naročito maloj Katji, tim pre što je za oca jako vezana.

Pročitajte: Odlazi, a voli je: Marko Gobeljić posle 6 godina rekao KRAJ - Hvala ti za svaku emociju koju sam s tobom doživeo

Osim toga, Marko Gobeljić zbog profesionalnih obaveza nije mogao da bude sa porodicom za Božić, pa ni kada je njegova jedinica proslavljala drugi rođendan.

- Nažalost, Marko neće biti sa nama, već u karantinu jer ima utakmicu. Opet se nešto zakomplikovalo. Nikada se više i ne zna kada su te utakmice – pojasnila je Kaća razloge suprugovog odsustva.

No, Uskrs će proslaviti zajedno, i to u Grčkoj, gde je Katarina Grujić otputovala sa ćerkom.

Gobeljići su u kišoviti Beograd poslali pozdrave sa suncem okupanog Akropolja, a da uživaju u zajedničkim trenucima jasno se moglo zaključiti i po njihovim osmesima i čvrstim zagrljajima.

 

 

Iako su u početku planirali da se svi presele u grčku prestonicu, to se još uvek nije dogodilo.

- Marko se u septembru preselio u Atinu, a ja zbog svojih poslovnih obaveza i Katje nisam mogla da pođem tog trenutka – ispričala je nedavno Katarina za Grand i priznala da novonastalu situaciju teško podnosi.

- Od trenutka kada smo počeli zabavljanje, verili se i venčali, nismo se odvajali Sada smo razdvojeni, a ja odem kod njega jednom u mesec dana. Velika je to promena i za Marka i za mene.

Pročitajte: Katja Gobeljić ima svoju prvu tašnu - Ceo Beograd se okretao za ćerkom Katarine Grujić

Ipak, dodala je i to da veruje u srećnu budućnost.

- Mladi smo, zdravi, pravi. Znamo zašto ovo radimo, za budućnost našeg deteta i nas. Bićemo mi ponovo zajedno – poručila je atraktivna pevačica.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti