Venčanice su prevaziđene: U ovoj haljini je Ceca Bojković rekla DA moćnom diplomati FOTO

Venčanice su prevaziđene: U ovoj haljini je Ceca Bojković rekla DA moćnom diplomati FOTO

Autor: | 18/08/2023

0

Svetlana Ceca Bojković, ikona našeg glumišta, iza sebe ima bogatu karijeru, ali i uzbudljiv privatni život. Slavna glumica se tri puta udavala: iz braka sa kolegom Milošem Žutićem ima ćerku Katarinu, drugi put je pred matičara stala sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a njen treći suprug je diplomata Slavko Kruljević.

Boško Karanović

 

Slavka je upoznala u trenutku kada je pomislila da će staviti tačku na brak kao instituciju. Bila je to neočekivana ljubav, ali toliko jaka da je zbog njegovog posla neko vreme živela u Finskoj, gde je bio ambasador. Venčali su se 2011. godine.

Pročitajte: Udaj se na brzinu, kaj se natenane - Kaja Žutić u VENČANICI, odlukom zatekla i rođenu majku FOTO

− Prosto mi je mnogo lepše da živim ovako nego da živim sama. Zadovoljna sam što sam to uradila. Suprug me je osvojio ljudskim kvalitetima i sličnim pogledom na život – rekla je svojevremeno.

Interesantno je da na venčanju, koje je očito bilo „treća sreća“, Ceca nije nosila klasičnu venčanicu.

Privatna Arhiva

 

Ceca je izabrala svečanu haljinu u nežnoj boji čelika.

− Bio je to izuzetno lep dan koji smo proveli u divnom raspoloženju, u našem domu i kod naših prijatelja. Bila je to jedna prelepa i divna žurka – ukratko je ispričala za Story neposredno posle intimne ceremonije, održane gotovo u tajnosti.

Privatna arhiva

 

Pored vrhunskih uloga vrednih Oskara, zaštitni znak naše filmske i pozorišne dive je osmeh. Gde god se nađe, Ceca Bojković zrači pozitivnom energijom i optimizmom, a nema sumnje da je za to zaslužan ispunjen emotivni život.

Pročitajte: Obe su volele Miloša Žutića - Ceca Bojković oči u oči sa suprugom slavnog glumca

− Moj suprug jako dobro oseća umetnost i veliki je esteta. Mi ne bismo mogli da budemo zajedno da on nema tu tananost koju nosi, taj senzibilitet i estetiku koja se jako podudara sa mojom. Kada nešto zajedno gledamo ili čitamo iste knjige, kroz razgovor i reakcije vidimo koliko smo slični, koliko je moj način doživljavanja mnogih stvari blizak njemu i koliko je meni, s druge strane, blisko njegovo poimanje i osećanje života, sveta, ljubavi, umetnosti, pripadnosti... Lepo nam je, on je vedar i duhovit čovek, što mi je vrlo važno, i lepo živimo, hvala milom Bogu. Adekvatno našim godinama.

Jovanka Bojković

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Marko Krunić

Pročitajte još