Drugarica me na prevaru odvela na botoks: Ceca Bojković uradila estetski zahvat na licu, pa se gorko pokajala

Drugarica me na prevaru odvela na botoks: Ceca Bojković uradila estetski zahvat na licu, pa se gorko pokajala

27/02/2023

2

Ceca Bojković uradila botoks, pa se pokajala

Karijera Svetlane Bojković traje duže od pet decenija, njen glumački opus je bogat, a riznica nagrada raskošna. Neumorna Ceca u decembru je proslavila 75. rođendan, ali i dalje u svojoj profesiji uživa s istim žarom, kako na pozorišnoj sceni, tako i pred filmskim i televizijskim kamerama.

Pročitajte: Topi kilograme, oporavlja telo i čuva mladolikost - Anica Dobra bez ovog napitka ne može da zamisli život

Boško Karanović

 

Istaknutu dramsku umetnicu ne zaobilaze ni komplimenti na račun izgleda. Na pitanje da li uveče sebi sipa piće i opusti se ili stavi masku na lice Ceca Bojković je odgovorila:

− Ovo drugo najređe! (smeh) Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadeset godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se. Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija.

Koja glumica je pobedila opaku bolest, ali ne i zavisnost od botoksa pogledajte OVDE

Komentari (2)

Loading
Mary 13:19 01.03.2023
Odgovori

Konacno izbila ona Srbijanka iz sela iz nje... Doticna je iz Knjazevca... ali to nikad ne pominje, ali ima tu seosku tvrdoglavost...

hellomagazin.rs Boško Karanović