Drugarica me na prevaru odvela na botoks: Ceca Bojković uradila estetski zahvat na licu, pa se gorko pokajala

Drugarica me na prevaru odvela na botoks: Ceca Bojković uradila estetski zahvat na licu, pa se gorko pokajala

Autor: | 27/02/2023

2

Ceca Bojković uradila botoks, pa se pokajala

Karijera Svetlane Bojković traje duže od pet decenija, njen glumački opus je bogat, a riznica nagrada raskošna. Neumorna Ceca u decembru je proslavila 75. rođendan, ali i dalje u svojoj profesiji uživa s istim žarom, kako na pozorišnoj sceni, tako i pred filmskim i televizijskim kamerama.

Pročitajte: Topi kilograme, oporavlja telo i čuva mladolikost - Anica Dobra bez ovog napitka ne može da zamisli život

Boško Karanović

 

Istaknutu dramsku umetnicu ne zaobilaze ni komplimenti na račun izgleda. Na pitanje da li uveče sebi sipa piće i opusti se ili stavi masku na lice Ceca Bojković je odgovorila:

− Ovo drugo najređe! (smeh) Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadeset godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se. Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija.

Koja glumica je pobedila opaku bolest, ali ne i zavisnost od botoksa pogledajte OVDE

Komentari (2)

Loading
Mary 13:19 01.03.2023
Odgovori

Konacno izbila ona Srbijanka iz sela iz nje... Doticna je iz Knjazevca... ali to nikad ne pominje, ali ima tu seosku tvrdoglavost...

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti