Svetlana Bojković prihvatila ulogu u seriji "Sinđelići"

Svetlana Bojković prihvatila ulogu u seriji "Sinđelići"

Autor: | 01/09/2014

0


Novi lik u drugom ciklusu serije "Sinđelići", čije se snimanje ovih dana odvija u beogradskom naselju Medaković 3, tumači naša poznata i priznata glumica Svetlana - Ceca Bojković
- Lidija se zaljubljuje, pa se razočara i... - kaže o svom liku glumica koju televizijski gledaoci najviše pamte po ulozi Emilije Popadić u "Boljem životu“. Ovo će biti i njen povratak na male ekrane pošto već dve godine sa suprugom živi u Helsinkiju.
- Čim sam pročitala scenario, prihvatila sam ulogu - kaže Bojkovićeva koa je zarad role Lidije doputovala iz Finske.
Ceca Bojković u seriji ponovo, na svoje veliko zadovoljstvo, igra sa Vojislavom Brajovićem, sa kojim joj je ovo treća zajednička saradnja.
- Pre "Sinđalića" igrali smo zajedno u seriji "Bolji život" i u filmu "Halo, taksi". Uvek je odlična saradnja sa Vojom i zadovoljna sam što mi se ukazala prilika da ponovo radimo zajedno na nekom projektu. Inače, sarađujem ponovo i sa Borisom Komnenićem, koji je u seriji "Bolji život" tumačio lik mog starijeg sina Saše. Lepo je kada ste na snimanju okruženi dragim kolegama i dugogodišnjim poznanicima i prijateljima - ističe glumica.
- Priznajem da nisam do sada gledala "Sinđeliće" niti špansku seriju "Seranovi" na osnovu koje se snima naša verzija. Ne živim ovde, tako da uopšte ne pratim program. Inače, čim su mi ponudili ulogu, pročitala sam scenario i odmah pristala da tumačim lik Lidije, odnosno mlađe sestre bake Ksenije koju tumači Milena Dravić - priča za "Blic TV magazin” Svetlana Bojković.
Takođe, otkriva nam da Lidija dolazi iz Holandije kod porodice Sinđelić u Beograd da bi im se našla pri ruci, jer Ksenija odlazi na putovanje.
- Lidija 'upada' u različite sitaucije. Ima zanimljivih obrta, ali njih ne smem da otkrivam. Ovo je jedan lep glumački zadatak i veoma mi je prijatno tokom snimanja - kaže Ceca.
Glumica kaže da tokom snimanja ima dosta smeha.
- Postoje duhovite replike nakon kojih morate da se nasmejete. "Sinđelići" su dobro prerađena serija za naše prilike. Jednostavno, dobar materijal za rad. Brzo se dogovorimo sa rediteljima oko svega, odmah snimamo i nema puno ponavljanja - tvrdi Ceca.

Izvor: Blic.rs
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još