Udaj se na brzinu, kaj se natenane: Kaja Žutić u VENČANICI, odlukom zatekla i rođenu majku FOTO

Udaj se na brzinu, kaj se natenane: Kaja Žutić u VENČANICI, odlukom zatekla i rođenu majku FOTO

Autor: | 28/01/2023

0

Glumica Katarina Žutić emotivnu sreću pronašla je pored muzičara Nemanje Aćimovića, sa kojim duže od deceniju uživa u ljubavi. Pre nego što su otpočeli romansu dugo su se poznavali i družili, pa su se samim tim i dobro upoznali.

Pročitajte: Tajanstveni Nemanja konačno pred očima javnosti - Katarina Žutić sa partnerom pobegla na more, retki prizori sa plaže FOTO

Instagram

 

Šarmantna glumica iza sebe ima jedan brak, koji je trajao četiri godine. Naime, 2006. udala se za godinu dana starijeg grafičkog dizajnera Sašu Lazarevića. Venčali su se početkom oktobra, u Crkvi svetog Petra i Pavla u Beogradu, na veliko iznenađenje njihovih najbližih koje su o svojoj odluci obavestili samo dve nedelje ranije.

Mladoženja je na venčanju nosio klasičan crni frak i leptir-mašnu, dok je mlada imala modernu haljinu bez rukava i beli til.

Pročitajte: Katarina Žutić otkrila skrivenu strast - Bez toga ne umem da živim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Zanimljivo je da su se Katarina i Saša, koji su se simpatisali u ranoj mladosti, tog leta sreli posle više od dve decenije i ubrzo su odlučili da vezu krunišu brakom.

Idila je, ipak, kratko trajala. Razveli su se početkom 2010. godine. Katarina Žutić, koja je u to vreme bila u centru medijske pažnje zbog premijere predstave „Kosa”, nije želela da previše detaljiše o privatnom životu. Kratko je poručila: „Razvod sigurno nikome nije prijatan”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mića Jović