Obe su volele Miloša Žutića: Ceca Bojković oči u oči sa suprugom slavnog glumca (foto)

Obe su volele Miloša Žutića: Ceca Bojković oči u oči sa suprugom slavnog glumca (foto)

Autor: | 15/11/2022

0

Miodrag Miki Krstović ovogodišnji je dobitnik nagrade koja nosi ime “Miloš Žutić”. 

Priznanje mu je pripalo za ulogu u predstavi “Cement Beograd”, pa mu je i uručeno nakon što ju je i odigrao na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. 

Pročitajte: Visina 1.65m, pedeset godina i provokativni bikini - Katarina Žutić u kupaćem kostimu, da li je izbor pravi (foto)

Dragana Udovičić

 

Nagradu mu je predala Ognjanka Ognjanović Žutić, koja je podsetila da je njen suprug poznavao Krstovića i da su zajedno igrali u pozorištu, dok se laureat prisetio kako mu je Miloš Žutić pomagao da se pripremi za upis na Akademiju. 

Dragana Udovičić

 

Svečanost u čast Miodraga Krstovića bila je još jedna prilika da se uverimo da su žene koje su bile deo života Miloša Žutića i danas jedna velika i složna porodica. 

Osim Ognjanke Ognjanović, tu je bila i prva Žutićeva supruga Svetlana Ceca Bojković, njihova ćerka Katarina, kao i Ognjankina ćerka iz prvog braka Anastasija Mandić

Pročitajte: Ugledna i poznata porodica - O majci, babi i dedi Anje Mandić mediji su pisali naširoko, iznenadićete se i ko joj je polusestra (foto)

Dragana Udovičić

 

Iako ih ne vezuje krvno srodstvo, Kaja i Anja su bile i ostale bliske, a njihova zajedniča fotografija kao da ima potpis: “Sestro slatka, da ti pričam.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin