Ceca udvaračima poslala jasnu poruku: Prva nikada neću prići

Ceca udvaračima poslala jasnu poruku: Prva nikada neću prići

Autor: | 16/09/2020

0

Dečko Cece Ražnatović tema je o kojoj se godinama piše u skoro svim domaćim medijima. Pevačica se na sve te naslove samo iskreno nasmeje i ponosno ponovi da je srećna i ispunjena žena. Ljubav svakome prija, a Ceca veruje da ljubav pokreće sve.

- Sve dok voli čovek zna da je živ. Ne možeš baš svakog meseca ili svake godine da goriš od ljubavi. Lepo je kada se sretneš sa osobom sa kojom si kompatibilan u određenom trenutku. Imala sam sreće da doživim pravu veliku ljubav sa Željkom koja je ostavila veliki pečat na moj život. Srećna sam što sam imala priliku da doživim tako nešto. Ljudi prožive ceo život pa to ne dožive. S druge strane, otvorena sam za ljubav. Ona me pokreće, motiviše. Nisam asocijalan tip i volim da uživam u životu - rekla je Ceca svojevremno za magazin "Story".

Pročitajte: Ceca Ražnatović - Ljubav je nešto što je samo moje i uvek ću je ljubomorno čuvati od sveta

Dečko Cece Ražnatović mora biti samouveren i hrabar

Iako je uvek raspoložena i nasmejana, jači pol ima problem da priđe Ceci. Pevačica je otkrila da uživa u tome da se druži za prijateljima, ali što se tiče udvarača, mnogi upravo nemaju hrabrosti da joj priđu.

- Da se ne lažemo, jeste mi teško prići. Na primer i da hoćete da mi priđete u restoranu, nema šanse da to neće svi videti. Ne znate ni kako ću ja reagovati. I tako dalje. Činjenica je to. Ne znam kako bih posavetovala te pripadnike jačeg pola. Ono što sigurno mogu da kažem - prva im prići neću - kaže Ceca za "Blic" i priznaje kakav muškarac može da je osvoji.

Pročitajte: Ekskluzivno za “Hello!” Ceca Ražnatović kaže da novac i moć menja za ljubav

- A onda si se ti pojavio kao da si magija”. Da budemo malo ozbiljni, ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas. Kako će on izgledati, sada sa malo više životnog iskustva, mogu da kažem da pravila nema, ali ipak sam esteta te volim lepe pojave - zaključila je Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti