Bivši dečko Cece Ražnatović konačno u javnosti, samo šest godina je prošlo, a on izgleda nestvarno (foto)

Bivši dečko Cece Ražnatović konačno u javnosti, samo šest godina je prošlo, a on izgleda nestvarno (foto)

Autor: | 01/09/2022

0

Bivši dečko Cece Ražnatović konačno u javnosti

„Dobro sam prošla“, kaže Cecina pesma za koju je te 2015. godine snimila spot. Bio je to možda simboličan, polusudbinski naslov, jer je na snimanju upoznala manekena Aleksandra Jovovića. Ljubav je brzo planula, a razlika od 16 godina nije im smetala. On je bio prvi muškarac koga je Ceca predstavila javnosti posle Arkanove smrti. Bilo je lepo, ali – sve što je lepo uglavnom kratko traje, pa tako i njihova veza.

Pročitajte: Strast u pogledima nisu mogli da sakriju - Ljubav nije potrajala, a posle Cece on se vratio bivšoj ženi (foto)

Miloš Nadaždin

 

Zgodni Aleksandar u tom trenutku bio je jedan od najtraženijih manekena na srpskom modnom tržištu. Rođen je u Novom Sadu, završio je ekonomski fakultet, radio kampanje za poznate brendove, a onda nam nestao iz vida.

Miomir Milić

 

Bivši dečko Cece Ražnatović je baš frajer 

Na društvenim mrežama retko objavljuje fotografije, pa mu nije baš lako ući u trag. I ko zna dokle bi to trajalo da pre nekoliko dana nije nakratko izašao iz ilegale i pojavio se na svadbi pevača Danijela Alibabića.

Pročitajte: Napokon ju je zaboravio! Šest meseci od raskida sa Cecom Bogdan Srejović u zagrljaju ovde poznate voditeljke

Instagram

 

Prvi utisak je da se Aleksandar, koji ima 32 godine, nije mnogo promenio. O telu i dalje vodi računa, međutim, svet mode više mu nije prioritet ‒ sada radi u jednoj marketinškoj agenciji. Emotivni status nije poznat. Nego, da li smo već pomenuli da sjajno izgleda?...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin