Strast u pogledima nisu mogli da sakriju: Ljubav nije potrajala, a posle Cece on se vratio bivšoj ženi (foto)

Strast u pogledima nisu mogli da sakriju: Ljubav nije potrajala, a posle Cece on se vratio bivšoj ženi (foto)

Autor: | 08/03/2022

0

Ceca i Andrej su baš bili par 

„Ceca ima novog dečka“, pisalo se u decembru davne 2007. godine. 

Naime, nakon što su paparaci na ljubljanskom aerodromu „uhvatili“ Svetlanu Cecu Ražnatović i Andreja Kulundžića, neposredno pred njen koncert u Celju, krenule su glasine o njihovoj romansi

Pročitajte: Ceca samo jednom objavom uzburkala javnost - Da li je konačno otvorila vrata za novu ljubav?

Arhiva Hello!

 

Znatiželjnim predstavnicima medija, sa kojima je uvek imala odličnu saradnju, folk zvezda je poručila da nema ničeg čudnog u „koincidenciji“ da su zajedno bili na letu za Sloveniju, kao što su se prethodno sreli na letu Beograd‒Tivat.

Ipak, ubrzo je postalo jasno da je reli vozač čest gost u Cecinoj kući, a upućeni su tvrdili da se ljubav rodila na prvi pogled, kada je pevačica gostovala u emisiji o automobilizmu koju je Andrej tada vodio.

Arhiva Hello!

 

Ceca i Andrej nikada nisu potvrdili da su bili u vezi 

Iako zvanično nikada nisu priznali da su u vezi, Ceca je u tom periodu, prvi put nakon što je ostala udovica, izjavljivala da je zaljubljena, ne imenujući u koga.

Idila je trajala sedam meseci ‒ četiri meseca pre nego što su viđeni u Ljubljani, i još tri kasnije. Rastali su se u martu 2008. godine, u tišini, bez teških reči. Dok su pojedini izvori isticali da su ih razdvojile poslovne obaveze, bilo je i onih koji su tvrdili da se Andrej Kulundžić vratio bivšoj ženi.

Pročitajte: Ceca udvaračima poslala jasnu poruku - Prva nikada neću prići

Instagram

 

Bilo kako bilo, to leto Ceca je provela u svojoj kući na Kipru, dok se Andrej vratio uobičajenim aktivnostima. S vremenom polako je pao u medijski zaborav. Na njegovom profilu na „Instagramu“ danas dominiraju fotografije sportskih automobila, a uz ime stoji da se bavi individualnim treninzima sportske vožnje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti