Ceca protiv laži: Aleksandar i ja smo samo prijatelji, linč mora da prestane

Ceca protiv laži: Aleksandar i ja smo samo prijatelji, linč mora da prestane

Autor: | 15/06/2016

0

Život Svetlane Cece Ražnatović je uvek pod lupom medija, ali folk zvezdi je krivo što njeni bliski prijatelji zbog toga moraju da ispaštaju

Naime, Ceca odlučila da prvi put ispriča istinu o odnosu sa Aleksandrom Jovovićem, koji se zbog prijateljstva sa njom našao na meti pojedinih medija, te je objavljeno da su otišli na Kipar kako bi proslavili njen rođendan.

Tragom informacija da mladi maneken nije otputovao iz Srbije, novinari su ga potražili u Beogradu i juče ujutro se uverili da Jovović obavlja svoje svakodnevne obaveze. On je oko 11.30 izašao iz jednog tržnog centra u Beogradu, a zatim se uputio u nepoznatom pravcu. Pozvali smo Cecu da nam prokomentariše situaciju u kojoj se našla, a ona je odlučila da kaže sve što joj je na duši jer je povređena zato što joj napadaju bliske prijatelje.

- Tačno je da sam na Kipru za rođendan, ali sa pojedinim članovima svoje porodice i naravno da Aleksandar nije ovde. To je potpuna glupost i više ne znam dokle će ljudi da idu u svojim lažima - rekla je Ceca za "Alo".

- Moram da napomenem da smo Aleksandar i ja samo prijatelji. Oduvek bili i tako će i ostati i nije mi jasno dokle će linčovati ljude samo zato što su moji prijatelji. Zašto da bilo ko bude žrtva zbog toga? Dečko se našao u centru pažnje zbog neistinite informacije, a svima je jasno da ne želi da bude deo javne scene. Pa da smo zajedno nekad bi nas neko uhvatio i dokumentovao to?! Ali nema dokaza. Veoma mi je krivo što je jedan mlad momak pretrpeo takve udarce, iako ni za šta nije kriv - rekla je Ceca koja je juče proslavila 43. rođendan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević