On je nova ljubav Zorane Jovanović (foto)

On je nova ljubav Zorane Jovanović (foto)

Autor: | 03/09/2020

0

Nova ljubav Zorane Jovanović Zorannah tema je o kojoj mediji često pišu i nagađaju, a blogerka je sada putem "Instagrama" otkrila i ko je ukrao njeno srce. Naime, blogerku su povezivali sa raznim zgodnim momcima, naročito iz sveta sporta. Zorannah je svojevremeno bila u vezi sa bosanskim fudbalerom Danijelom Milićevićem, o čemu je javno govorila, a nakon toga povezivana je sa njegovim kolegom Ognjenom Vranješom.

Pre oko dva meseca u medijima su se pojavili napisi da je njen novi dečko bosanski fudbaler Ermin Bičakčić, a njihova zajednička fotka iz provoda na Mikonosu osvanula je na "Instagramu".

Pročitajte: Zorana Jovanović - Rekla sam svoje mišljenje i odmah sam dočekana na nož

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 𝐁𝐇𝐅𝐔𝐃𝐁𝐀𝐋.𝐁𝐀 (@bhfudbal.ba) дана 5. Јул 2020. у 1:09 PDT

Zorana se povodom ovih napisa nije oglašavala, pa se i dalje nagađa da li su oni zaista u vezi ili je u pitanju samo veliko prijateljstvo.

Nova ljubav Zorane Jovanović će vas oduševiti

I dok se mediji utrkuju ko će pre da ulovi Zorannah sa novim dečkom, ona na "Instagramu" punog srca pokazuje svoju novu ljubav. U pitanju je njen novi pas - pomeranac. Poznato je da je Zorana punih 11 godina obožavala svoju Lolu, psa koji joj je posle smrti roditelja bio sve na svetu. Nažalost, tokom vanrednog stanja Lola je uginula, a blogerka je ovo teško podnela.

- Izgubila sam svog najboljeg prijatelja. Ona je bila jedan neverovatan pas i najbolji kojeg bih ikada mogla da poželim. Bila je divna, razmažena, umiljata i sa veoma jakom ličnošću. Nadala sam se da ćemo zajedno biti još mnogo, mnogo godina, i srce mi je sada slomljeno u potpunosti. Plakale smo i smejale se zajedno, a ona mi je pomogla da prođem kroz sve dobre i loše stvari koje su mi se dešavale za ovih 11 godina. Mama će te voleti zauvek i nikada te neće zaboraviti. Leti visoko, već mi nedostaješ – napisala je Zorannah.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 7. Јан 2020. у 4:07 PST

A onda je u njen život ušetao još jedan pomerenac, ovog puta mužjak.

- Idemo kući - objavila je Zorannah "stori" na "Instagramu" i pokazala da joj u krilu leži novi ljubimac.

A onda je i pokazala koliko je on sladak.

 

Nova ljubav Zorane Jovanović definitivno je oduševila njene pratioce i jedva čekaju da objavi nove, zajedničke fotografije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti