Verila se Anastasija Ražnatović: Nemanja Gudelj priredio romantično veče kao iz bajke, a tek da vidite prsten! VIDEO

Verila se Anastasija Ražnatović: Nemanja Gudelj priredio romantično veče kao iz bajke, a tek da vidite prsten! VIDEO

Autor: | 29/07/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj prošli su turbulentan period. Cecina ćerka izgubila je bebu u petom mesecu trudnoće, što je bio neverovatan udarac za ovaj mladi par. Ali, život ide dalje, i sa puno ljubavi i podrške Anastasija i Nemanja su spremni da krenu dalje i da uplove u bračne vode.

Instagram

 

Fudbaler je sklon da obasipa Anastasiju pažnjom i ne propušta da joj pokaže koliko je voli. Zato je za najvažnije pitanje koje će postaviti svojoj draganoj organizovao romantično veče o kom mnoge dame sanjaju, i sve to pokazao na svom Instagram profilu.

Pročitajte: Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom - Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

Nemanja je objavio video snimak intimne večere obasjane svećama, muzičarima, i plesačima sa vatrom. Svuda su bile latice ruža i baloni, a na licima mladog para blistali su široki osmesi.

Instagram

 
 

Snimak je zabeležio i trenutak kada se Nemanja spušta na jedno koleno i tu može da se vidi i veliki prsten koji oduzima dah. Fudbaler sigurno nije štedeo, ali moraćemo da sačekamo njegovu verenicu da nam izbliza pokaže impozantan kamen na prstu.


Pročitajte: Nemanja Gudelj pokazao kako izgleda posle presađivanje kose - Sad liči na poznatog pevača, nećete verovati svojim očima FOTO

 

Uhvaćen je i momenat kada Anastasija prihvata da se uda za Nemanju, što je posebno raznežilo pratioce na društvenim mrežama. Njeno „Da“ ispraćeno je vatrometom, koji je upotpunio veličanstveno veče.

Instagram

 

Podsetimo, nakon gubitka bebe, Anastasija se povukla iz javnosti i ugasila društvene mreže kako bi mogla da odboluje tragediju koja joj se desila. Ponekad smo mogli da je vidimo na Nemanjinom profilu, kada ga je pratila na utakmice ili na turističkim destinacijama. Ćerka Cece Ražnatović spremna je da nastavi dalje, i verujemo da će upriličiti venčanje o kom je oduvek maštala.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još