Verila se Tamara Kalinić! Verenik je neverovatna faca, a kada vidite prsten, neće vam biti dobro FOTO

Verila se Tamara Kalinić! Verenik je neverovatna faca, a kada vidite prsten, neće vam biti dobro FOTO

Autor: | 03/06/2023

0

Tamara Kalinić, jedna od najuspešnijih i najbogatijih influenserki, verila se za višegodišnjeg partnera Filipa Testa. Moćni par zabavlja se tri godine, i odlučili su da krunišu svoju ljubav brakom. Tamara se tim povodom oglasila na društvenim mrežama i pokazala neverovatan verenički prsten.

Instagram

 

„Najlepši dan u mom životu. Hiljadu puta da, sa tobom zauvek“, napisala je blogerka uz fotografije i snimke sa veridbe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 


Filipo Testa važi za jednog od najuticajnijih ljudi u modnoj industriji, i menadžer je više modnih brendova, među kojima je i Balmain, tako da ne čudi što je verenički prsten koji je izabrao za Tamaru simbol stila, ukusa i naravno, luksuza.

 

Pročitajte: Tamara Kalinić blista u belom, srce je izabralo italijanskog biznismena FOTO

Instagram

 

Influeserka u početku veze sa lepim i uspešnim Italijanom nije mnogo eksponirala njihovu ljubav na društvenim mrežama. Međutim, nije propuštala da pohvali svog izabranika svaki put kada su je pitali o njemu.

„Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koje sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen“, istakla je Tamara svojevremeno.

Pročitajte: Iznenađenje za pamćenje - Dečko Tamare Kalinić influenserku ostavio bez daha

Instagram

 

Nema sumnje da Tamaru i Filipa spaja uspeh i ambicija, pored ljubavi, razumevanja i poštovanja, i da će zajedno biti prava sila u modnoj industriji. Sada se svi pitaju koju će venčanicu jedna od najuspešnijih modnih blogerki izabrati za svoj najlepši dan, a njihova svadba biće sigurno oličenje prestiža i glamura.

Pročitajte: Holivud u Beogradu - Ilda, Prijovićka, Tamara Kalinić prošetale crvenim tepihom. Zastaće vam dah od modnih kombinacija (foto)

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti