Vest koja je šokirala: Razvode se Berguzar Korel i Halit Ergenč?

Vest koja je šokirala: Razvode se Berguzar Korel i Halit Ergenč?

Autor: | 25/09/2020

0

Berguzar Korel i Halit Ergenč - razvod poznatog turskog glumačkog para od jutros je glavna tema o kojoj bruje mediji u regionu

Izgleda da srećne fotografije koje često objavljuje lepa Halit Ergenč na svom „Instagram“ profilu ipak kriju ne tako lepu realnost. Naime, otkako su u martu postali roditelji još jednog dečaka, kome su dali ime Han, u braku poznatog turskog para stvari kao da su krenule po zlu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 7. Авг 2020. у 11:19 PDT

Kako pišu pojedini turski mediji, supružnici su na korak do odluke o razvodu braka.

‒ Ne slažu se u mnogim stvarima. Najgore je što Halit nije želeo drugo dete jer smatra da je prestar, a supruga ga je nagovarala na to gotovo dve godine. Kada je ostala trudna, bio je presrećan, ali nakon što je rodila u potpunosti se posvetila detetu i on se sada oseća zapostavljenim. Rešili su da se raziđu na nekoliko meseci, a posle toga će odlučiti da li će se zauvek rastati ‒ rekao je izvor blizak paru.

Pročitajte: Berguzar Korel u bikiniju četiri meseca posle porođaja, osude i kritike samo pljušte (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 23. Јан 2020. у 9:56 PST

Berguzar Korel i Halit Ergenč - Razvod je pokrenula Halitova preljuba

Turska štampa piše da je Halit, željan pažnje, odlučio da utehu pronađe na drugom mestu. Brzopleto se i bez mnogo razmišljanja upustio u aferu. Počeo je da se dopisuje sa drugom ženom za koju mediji navode da je veoma popularna i važi za jednu od najvećih glumačkih nada Turske.

‒ Nedostaju mu strast i žar, a supruga ga odbija. Jednostavno, nestalo je „hemije“, ona se uopšte ne trudi da to popravi, a on ima potrebe kao svi drugi ‒ dodao je izvor, a fanovi su odmah krenuli sa oštrim osudama na račun šarmera Onura, koji u poslednje vreme izgleda sve lošije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 1. Авг 2020. у 5:48 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti