Berguzar Korel u bikiniju četiri meseca posle porođaja, osude i kritike samo pljušte (foto)

Berguzar Korel u bikiniju četiri meseca posle porođaja, osude i kritike samo pljušte (foto)

Autor: | 08/07/2020

0

Šeherezada je lepotom plenila u seriji „1001 noć“, što se dešavalo i kada bi se Berguzar Korel (36) pojavila bilo gde u javnosti. Visoka, zgodna, prelepih crta lica, popularna turska glumica, i kada je menjala frizuru, uvek je nailazila samo na pohvale fanova. Ali, izgleda da je turska javnost ovog puta i te kako oštra.

Naime, iako se pre samo četiri meseca porodila i na svet donela drugo dete, osude na račun lepe Šeherezade iznenadile su mnoge. Srećna i zadovoljna svojim životom, Berguzar je odlučila da sa porodicom provede nekoliko dana na moru, a njene fotografije u kupaćem obišle su svet u rekordnom roku.

Pročitajte: Berguzar Korel - Zbog trudnoće sam odustala od glume

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 12. Апр 2019. у 4:16 PDT

U mnogim medijima može se pročitati naslov „Poznata glumica Berguzar Korel privukla je pažnju svojom prekomernom težinom“. Iako se na njenom telu zaista vidi koji kilogram viška nastao tokom trudnoće, čini nam se da su kritike preoštre. Komentari i osude nisu se odnosili samo na njenu kilažu već su se osvrnuli i na njen celulit.

‒ Oni koji su videli Berguzar Korel, koja je bila na odmoru, morali su da kažu: „Nema tragova od one stare zgodne žene“ ‒ tvrdi izvor jednog turskog tabloida.

Dok jedni oštro osuđuju lepu glumicu i smatraju da je kao javna ličnost morala brže da se vrati u formu, drugima je sve to nerealno.

‒ U prirodi žene je da rađa i da se njeno telo menja tokom čitavog tog stanja ‒ samo je jedan od komentara fanova koji su stali u njenu odbranu.

Pogledajte i sami kako sada izgleda Šeherezada...

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 6. Јул 2020. у 5:51 PDT

Šeherezada do savršene forme stiže napornim treninzima

Izgleda da kritike i osude na račun turske glumice nisu baš bez osnova, jer je i te kako poznato da je ona veliki fan vežbanja. Teretanu je redovno posećivala, a na svom profilu na „Instagramu“ često je objavljivala video-zapise, na kojima je pokazivala vežbe koje praktikuje u svom domu. Šeherezada je poznata po tome da je, ukoliko joj obaveze nisu dozvoljavale da ode u teretanu i odradi trening, vežbala kod kuće.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 26. Мај 2015. у 2:55 PDT

Izgleda da je upravo zbog toga turska javnost šokirana kako sada izgleda lepa Šeherezada.

Šta vi kažete?

Pročitajte: Berguzar Korel otkrila detalje iz braka sa Halitom Ergenčom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 25. Мај 2015. у 4:01 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti