Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete, glumica prekinula snimanje serije

Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete, glumica prekinula snimanje serije

03/04/2021

2

Berguzar Korel i Halit Ergenč čekaju treće dete objavila je turska glumica na svom "Instagram" profilu.

Lepa vest zatekla ju je usred snimanja novog projekta, prvog posle tri godine pauze.

- Nakon što me tri godine nije bilo na malim ekranima, tokom višemesečnih priprema za ulogu u seriji "Knali Yayi" saznala sam da sam u drugom stanju. Iako me trudnoća nije sprečila da nastavim s projektom, snimanje smo, ipak, morali da odložimo zbog fizičkih promena koje nisu prikladne za moj lik. Nije mi lako da se oprostim od serije koju sam radila sa sjajnim ljudima. Želim da se zahvalim svim svojim kolegama od kojih sam puno naučila i sa kojima sam prošla kroz predivan proces stvaranja ovog projekta. Želja mi je da nam se putevi jednog dana ponovo ukrste - napisala je poznata glumica, a potom se zahvalila na prvim čestitkama:

- Od momenta kad sam objavila da sam trudna ne stižem da odgovorim na sve poruke. Baš ste me usrećili, puno vam hvala. Neka vam dragi Alah podari puno zdravlja i sreće. Hvala što postojite.

Pročitajte: Zavirite u bajkovit dom Halita Ergenča i Berguzar Korel (foto)

Instagram

 

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Dragana Jogun 22:45 03.04.2021
Odgovori

ČESTITAM BERGUZAR KOREL PRE SVEGA SI PREDIVNA GLUMICA, PRAVI MAJSTOR SVOGA POSLA.ŠKOLOVANA GLUMICA. DRUGO PREDIVNA I KURAŽNA MAJKA!A SAMIM TIM ŠTO ĆEŠ POSTATI PO TREĆI PUT I ŽENA HRABROST! BRAVOOOOOOOO

hellomagazin.rs Zen Pırlanta Promo

Slične Vesti