Nikad je ne pokazuju javnosti: Sulejman i Šeherezeda podelili preslatke fotografije ćerke čarobnog imena FOTO

Nikad je ne pokazuju javnosti: Sulejman i Šeherezeda podelili preslatke fotografije ćerke čarobnog imena FOTO

Autor: | 05/05/2023

0

Ćerka Berguzar Korel velika devojčica

Berguzar Korel pre godinu i po dana ponovo je postala majka. Posle dva sina, Alija i Hana, lepa Šeherezada i njen Sulejman Veličanstveni, suprug Halit Ergenč, dobili su ćerku kojoj su dali ime Lejla. Na poslednjim objavama na Instagramu možemo da vidimo da je devojčica porasla i da sa roditeljima i braćom uveliko putuje svetom.

Profimedia

 

Popularni turski par proleće provodi u Londonu. Da li su otišli poslovno, pa u pauzama spajaju lepo sa korisnim, ili su došli kako bi na licu mesta pratili krunisanje kralja Čarlsa, to ne znamo, ali fotografije otkrivaju da baš uživaju. Kako drugačije u mirnom kraju britanskog velegrada, kvartu punom parkova i zelenila. Savršeno mesto za vožnju bicikla, Halitovu omiljenu fizičku aktivnost.

Pročitajte: Nova frizura Berguzar Korel učinila ju je drugom ženom - Imate li vi hrabrosti da ovo uradite sa šiškama? FOTO

Instagram

 

Na video-snimcima koje je Berguzar objavila možemo da vidimo i male bicikliste sa punom opremom, ali i Lejlu koja je prohodala. Devojčica je uživala u vrtu punom cveća i pokušavala da stekne nove prijatelje. Naime, uspela je da se približi vevericama koje je ugledala na zemljanoj stazi, dok se sa okolnog drveća čuo cvrkut ptica. Idila na engleski način.

Pročitajte: Nju je Sulejman ostavio dok je bila trudna - Venčali su se, čekali bebu, a onda se pojavila Šeherezada

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zen Pırlanta Promo

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti