Popularni Onur više ne liči na sebe, šta mu se dogodilo?!

Popularni Onur više ne liči na sebe, šta mu se dogodilo?!

Autor: | 26/08/2020

0

Onur iz Šeherezade, turski glumac za kojim su ludele žene širom sveta, više nije zavodnik i šmeker kakav je nekada bio. Halit Egenč napunio je ovog proleća 50 godina, neposredno nakon što je dobio i drugog sina sa suprugom Berguzar Korel. Par već ima osmogodišnjeg sina Alija, koji je oduševljen što je postao stariji brat.

- Halit mi uvek pomaže u svemu. Ne sećam se da sam se ikad osećala usamljeno u smislu da sama moram da gajim Alija, tokom svih godina - ponosno je rekla Berguzar pred drugi porođaj. To što je okružena sa tri muškarca je nimalo ne plaši, naprotiv uživa u svakom danu sa njima.

Pročitajte: Berguzar Korel u bikiniju četiri meseca posle porođaja, osude i kritike samo pljušte (foto)

- Činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voleti i čini da se osećam divno, me nimalo ne plaši, već se baš radujem - zaključila je tada lepa turska glumica.

Onur iz Šeherezade je prilično ostario

I dok je Šeherezada sve lepša i osmeh pokazuje da je srećna žena, njen suprug čini se sve više stari i daleko je od zavodnika na koga su žene širom sveta navikle. Prilično je osedeo, pustio bradu, a polako i izgubio kosu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 1. Авг 2020. у 5:48 PDT

Većina pratioca iznenađena je da je Halit za tako kratko vreme osedeo i ostario, ali i dalje postoje oni fanovi koji smatraju da mu i sede, kao i godine koje ima, odlično stoje.

Pročitajte: Halit Ergenč - Snaga muškog autoriteta je u pametnoj ženi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 4. Јан 2020. у 4:39 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Najnovije vesti