Nju je Sulejman ostavio dok je bila trudna: Venčali su se, čekali bebu, a onda se pojavila Šeherezada

Nju je Sulejman ostavio dok je bila trudna: Venčali su se, čekali bebu, a onda se pojavila Šeherezada

Autor: | 01/05/2022

0

Sulejmanova bivša žena je glumica Gizem Sojsaldi, ostavio ju je trudnu zbog Šeherezade

Prvi susret Berguzar Korel i Halita Ergenča na snimanju serije “Hiljadu i jedna noć” bio je toliko fatalan da su ubrzo oboje raskinuli tadašnje veze – ona je ostavila dečka, a on trudnu suprugu koja je, razočarana i besna zbog njegovog neverstva, odlučila da abortira.

Pročitajte: Svadba u senci skandala - Fotografije sa venčanja Šeherezade i Sulejmana jednoj ženi i danas kidaju dušu

Zen Pırlanta Promo

 

Bivšoj ženi, 14 godina mlađoj Gizem Sojsaldi, Halit je tokom brakorazvodne parnice ponudio novčanu nadoknadu od 250.000 lira kako bi se što pre rastali.

- Jela sam ribu na plaži u Foči sa prijateljicom. Halit je tu snimao film “First Love”, bio je sa ekipom sa seta. Konobar nam je prišao i rekao: “Devojke, Halit Ergenč i Halit Abi su ovde i žele da vas upoznaju. Insistiraju na tome, nisam mogao da im kažem ne.” Ispostavilo se da je Halitu takođe rekao da prijateljica i ja želimo da upoznamo njega – prisetila se Gizem prvog susreta sa Ergenčom.

- Halit je prišao i seo za naš sto. Naravno, malo sam bila nervozna. Mislila sam: “Kako se usuđuješ!” No, bio je tako prijatan i drag. Tri sata smo proveli zajedno i zaljubili se.

Pročitajte: Kao stvoren za njihove mališane - Zavirite u prelepi dom Berguzar Korel i Halita Ergenča koji su upravo preuredili (foto)

Promo

 

U razgovoru za Hurriyet Gizem je otkrila da joj je bilo čudno što Halit insistira da se venčaju jer je zbog svog oca oduvek imao strah od braka. Naime, on se čak pet puta ženio i sa svojim suprugama dobio šestoro dece.

Pročitajte: Konačno u maminom naručju - Berguzar Korel raznežila javnost prvom slikom ćerke Lejle (foto)

Instagram

 

Ubrzo se ispostavilo da su sumnje bile opravdane – ljubavnoj idili Gizem Sojsaldi i Halita Ergenča došao je kraj kada se glumac na snimanju “Hiljadu i jedne noći” zaljubio u koleginicu Berguzar Korel. Ostalo je istorija...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti