Sumnje su bile osnovane: Treći porođaj Berguzar Korel krenuo po zlu, evo kako je Lejla sada

Sumnje su bile osnovane: Treći porođaj Berguzar Korel krenuo po zlu, evo kako je Lejla sada

Autor: | 22/11/2021

1

Porođaj Berguzar Korel ipak nije bio lak

Berguzar Korel nedavno je na svet donela treće dete, ćerku Lejlu, kojoj se neizmerno radovala. No, slike popularne turske glumice koje su tog dana stigle iz porodilišta mnoge su zabrinule. Delovala je prilično iscrpljeno. Suprug Halit Ergenč sve vreme bio je s njom, a uz dirljive zajedničke fotografije Berguzar je otkrila kakva se drama odvijala dok su čekali da stigne devojčica.

Pročitajte: Potresna slika iz bolnice - Berguzar Korel uznemirila javnost, da li je malena Lejla dobro?!

Instagram

 

Porođaj Berguzar Korel trajao je 11 sati 

Lepa Šeherezada sada je u svom domu na Bosforu, uživa u pažnji supruga i sinova, ali Lejla ju je prilično namučila ‒ treći porođaj koji je, po logici stvari, trebalo da bude najlakši, trajao je čak 11 sati. Naime, pupčana vrpca obmotala se bebi oko vrata dok je bila u maminom stomaku.

Pročitajte: Divna vest sa Bosfora - Šeherezada treći put postala mama, stigla devojčica prelepog imena

Instagram

 

‒ Lejlina priča jedinstvena je od prvog trenutka. Uprkos jakim bolovima, kada sam izlazila iz kuće, rekla sam: „Ovu devojčicu mogu da rodim tek u deset sati ujutru“. Pred kraj četrdesete nedelje doktor mi je rekao: „Postoji razlog zašto beba još nije ugledala svet, možda joj je pupčana vrpca kratka.“ Vreme je prolazilo, moje telo bilo je spremno, ali ona se nije pojavljivala... Posle bolnih 11 sati, Lejla je rođena tačno u vreme koje sam rekla, u deset ujutro, sa pupčanom vrpcom obmotanom oko vrata. Konačno sam mogla da zagrlim našu ćerku... Imala sam sreće da je o meni brinuo divan i iskusan tim lekara, kojima je zdravlje majke i deteta na prvom mestu. Svakoj ženi, svakoj budućoj majci savetujem da odabere takve ljude od poverenja.

Instagram

 

Naravno, mnogo joj je značila i najveća podrška, ona koja ju je sve vreme držala za ruku ‒ suprug Halit.

Komentari (1)

Loading
Jasna 18:21 13.03.2022
Odgovori

Bogu hvala da je glumica dobro , da je dete zivo i zdravo , neka žive u ljubavi i dalje ! Srecna sam sto cujem da se sve dobro završilo, to je najvažnije !

helomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još