Berguzar Korel i Halit  Ergenč dobili još jednog sina

Berguzar Korel i Halit Ergenč dobili još jednog sina

Autor: | 11/03/2020

0

Berguzar i Halit imaju još jedan razlog za sreću

Berguzar i Halit, turski glumačku par, koji je domaćoj javnosti poznat po ulogama sultana Sulejmana i Šeherezade iz pupularnih tv serija,  ostvario je svoju najveću želju. Naime, njihov osmogodišnji sin Ali postao je stari brat.  Kako turski mediji javljajupresrećni su  je u njihovu porodicu stigao još jedan dečak.

Poznatim glumcima, 49-godišnjem Halitu Ergenču i njegovoj supruzi, 36-godišnjoj Berguzar Korel, ne prestaju da pristižu čestitke, prenosi "Hayat". Berguzar Korel je ranije govorila kako bi volela da rodi devojčicu i da bi joj dala ime Lejla, ali ipak je u porodicu stigao dečak.  Ona je u nedavnom intervjuu istakla da joj je druga trudnoća prebrzo prošla.

Berguzar Korel: Prelepa trudnica sa savršeno stilizovanom kosom (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Berguzar Korel (@berguzarkorel) дана 12. Јан 2020. у 4:59 PST

- Druga trudnoća mi prolazi malo prebrzo. Kad sam bila trudna prvi put, jedva sam čekala da se porodim. Sada je drugačije – uživam u svakom danu, svakom trenutku kad se beba pomeri u mom stomaku. Ponekad pomislim da sve ovo treba da traje malo duže. Osećam da štitim svoje dete od svakog zla dok je u mojoj utrobi. Moj prvenac Ali jedva čeka da njegov brat stigne na svet – raduje se što će dobiti ne samo brata, već i prijatelja. Sigurna sam da će se njih dvojica voleti i poštovati - rekla je neposredno pred porođaj lepa Berguzar pišu "TV Novele".

Jeste li već odabrali ime za sinčića?

- Bili biste iznenađeni kad biste videli Halita i mene kako diskutujemo o imenu. Bebac će stići na svet, a još neće imati ime (smeh). Šalu na stranu, njegovo ime će sigurno biti jednostavno, ali jako, baš kao Alijevo.

Ginekolog vam je savetovao da tokom trudnoće ne igrate u monodrami koju ste izvodili u pozorištu. Zašto?

- Oni koji su gledali predstavu znaju da je zahtevna – ne samo fizički, već i psihički. Nikad nisam mislila da ne mogu da je igram, ali ljudi su mi prilazili i govorili da je to što radim vrlo teško. Pitali su me da li sam sigurna da želim da nastavim. Bila sam sigurna da ću moći da glumim u trudnoći, ali kad sam otišla na prvu probu sa bebom u stomaku, shvatila sam da ipak moram da odustanem. Ipak, jedva čekam da se vratim glumi.

Tokom karijere na ekranu ste igrali zaljubljene žene. Već godinama ste srećno udati. Šta je za vas ljubav?

- Uh, ovaj mališan trenutno baš jako šutira u mom stomaku! Kako da vam sad govorim o ljubavi? (smeh) U braku sam deset godina, život se menja. Očekivanja, trenuci koji vas čine srećnim, ono što je važno, prioriteti... Sve se menja, pa i ljubav. Kad se osvrnete iza sebe, u nekom trenutku vidite da je sve ono što imate i što ste izgradili sa voljenom osobom mnogo više od ljubavi - kaže glumica za "TV Novele".

Koliko vam Halit pomaže oko starijeg sina?

- Uvek mi pomaže u svemu. Ne sećam se da sam se ikad osećala usamljeno u smislu da sama moram da gajim Alija.

Berguzar i Halit: Osećamo se blagosloveno

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Jan 23, 2020 at 9:56am PST


Da li vas pomalo plaši pomisao da ćete kod kuće biti okruženi samo muškarcima?

- Nisam nimalo uplašena. Štaviše, činjenica da ću u kući imati trojicu muškaraca i da će me svi oni voleti čini da se osećam divno.

Gotovo svakodnevno slušamo o nasilju nad ženama. Kako majka dečaka, kako ćete vaspitavati svoje dete u vezi s tim?

- Na stranu to što je dečak, biću uz njega kako bi izrastao u dobru osobu. To isto radim sa Alijem. Učim ga, baš kao što ću učiti i njegovog brata, da je važno poštovati sve ljude, bez obzira na pol, jezik kojim govore, religiju, boju kožu, seksualnu orijentaciju ili odeću koju nose.

 

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram