Zove se Milica, ima 28 godina... Zet Nede Ukraden sve priznao, srce je reklo svoje FOTO

Zove se Milica, ima 28 godina... Zet Nede Ukraden sve priznao, srce je reklo svoje FOTO

Autor: | 11/07/2023

1

Zet Nede Ukraden javnosti predstavio Milicu

Ćerka Nede Ukraden Jelena niz godina uživa u skladnom braku sa Predragom Pecom Minovićem, sa kojim ima troje dece: Aleksandru, Nedu i Dušana.

Ipak, malo je poznato da je Peca, pre nego što je upoznao Jelenu, već bio oženjen. S obzirom na to da njegova najstarija ćerka Milica ima 28 godina, jasno je da je prvi put rekao „da“ davnih dana, pre tri decenije.

Instagram

 

Na Miličinom Instagram profilu uz ime i prezime stoji odrednica „Older sister of 3“, pa se lako može zaključiti da je sa novom porodicom svog oca u odličnim odnosima.

O tome svedoče i fotografije nastale na zajedničkom ručku, na kojima je i njen izabranik, Pecin zet.

Pročitajte: Tajna zeta Nede Ukraden više ne može da se sakrije - Ćerka iz prvog braka konačno u javnosti, od oca traži samo jedno

- Srećan ti rođendan, srećo moja. Ljubi te tata ‒ ne ustručava se Predrag Minović da javno iskaže roditeljsku ljubav i nežnost. 

‒ Šta god bi napisao, ne bi bilo dovoljno... Za one koji ne znaju, ovo je sve moje. Hvala vam, deco moja. Ljubi vas tata.

Instagram

 

Da važi za izuzetno pažljivog čoveka, potvrdila je svojevremeno i Predragova tašta, koja je otkrila da joj je posvetio jednu tetovažu. Osim toga, istetovirao je i matične brojeve svoje dece.

Pročitajte: Ja samo nisam prebolela što ti sina nisam rodila... Kome je Neda Ukraden posvetila svoju najlepšu ljubavnu pesmu

‒ Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo ‒ rekla je Neda Ukraden.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još