To nema veze s nekretninama! Zet Nede Ukraden šokantnim potezom zapečatio odnos s taštom

To nema veze s nekretninama! Zet Nede Ukraden šokantnim potezom zapečatio odnos s taštom

Autor: | 30/11/2023

0

Zet Nede Ukraden s taštom ima poseban odnos

Privatni svet Nede Ukraden vrti se oko ćerke Jelene, troje unuka i zeta Predraga Pece Minovića, s kojim ima poseban odnos. Vole se i poštuju, a koliko su bliski potvrđuje i njegova - tetovaža.

Instagram

 

Verovali ili ne, on je istetovirao ime i prezime pop dive na svojoj ruci, što je neke oduševilo, a neke prilično iznenadilo. Jer, u porodičnim pričama na balkanskim širinama i dužinama ljubav između tašte i zeta uglavnom postoji samo u vicevima. Neda i Peca očigledno su izuzetak od pravila.

Pročitajte: Kad dom zamiriše na tradiciju - Neda Ukraden oduševila slavskim ručkom, unuci lome pogaču

Pevačica je u intervjuu za Informer objasnila šta znači njegova tetovaža, da li je to bio mali znak pažnje ili nešto sasvim drugo.

Instagram

 
 

- Ćerkinog muža sam prihvatila kao svoje dete. Peca nije istetovirao moje ime zbog nekretnina, već zato što sam mu pomogla oko zdravlja. Insistirala sam da ode na jednu kliniku i sve smo uspešno rešili – otkrila je.

- Radilo se o oštećenju vida, bilo je ozbiljno. Mogao je da oslepi na jedno oko. Bogu hvala, sve je dobro prošlo, a on je iz zahvalnosti odlučio da istetovira moj potpis.

Pročitajte: Zete, javnost zaslužuje da zna pravu istinu o našem odnosu! Neda Ukraden sve objavila javno

Nedina ćerka Jelena je vlasnica salona za negu lepote i direktorka marketinga, dok je Minović vlasnik dečje igraonice. Roditelji su Aleksandre, Nede i Dušana, a Predrag iza sebe ima još jedan brak u kojem je dobio ćerku Milicu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin