Slavica je znala: Isplivala istina o odnosu Marinka Rokvića i Nede Ukraden, zet Peca kumovao svemu

Slavica je znala: Isplivala istina o odnosu Marinka Rokvića i Nede Ukraden, zet Peca kumovao svemu

Autor: | 01/04/2024

0

Neda Ukraden i Marinko Rokvić, koji nas je napustio 2021. godine, nisu razgovarali čitavu deceniju. Pomirili su se neposredno pre njegove smrti, na pevačicin jubilarni 70. rođendan.

Andreja Damnjanović

 

– Marinko je čovek koga smo svi porodično voleli. Moja pokojna majka je više volela Marinka i njegove pesme nego moje. Po ceo dan je pevala po kući „Svađalice moja mala”. Tata je voleo „Ko to muti bistru vodu”, kao i ja – otkrila je Neda Ukraden.

Pročitajte: Pitajte Tonija, meni je to svakako kompliment... Poznata pevačica otkrila istinu o vezi sa mužem Dragane Mirković

O razlozima sukoba nije mnogo detaljisala, ali je rekla:

– U Banjaluci se desio jedan incident između Marinka i mene, koji nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno i jako sam se naljutila. Mislila sam da će se izviniti, ali nije. Celu noć sam preplakala. Nešto je izrečeno vrlo grubo, ružnim rečima. To mi je bilo toliko šokantno jer je došlo od njega.

Neda Ukraden i Marinko Rokvić nakon nemilog događaja nisu razgovarali čitavu deceniju.

Svako je radio svoj posao, nismo se ni sretali.

Mirko Tabašević

 

Zavađene strane pomirio je Nedin zet Predrag Minović na krajnje originalan način.

– Zet je imao ideju da nas pomiri baš na moj rođendan. Uspeo je i hvala mu na tome. Bili smo u našoj kući u Boki Kotorskoj i u ponoć su mi pustili video-snimak na kojem mi Marinko čestita rođendan. Gledala sam i plakala. To mi je bilo jako emotivno.

Boško Karanović

 

Već sutradan Neda Ukraden je pozvala Marinka i otpevala mu pesmu putem video-poruke.

– On zna koliko ga volim, a i ja znam koliko on mene voli i poštuje. Svakom se nekad desi žuta minuta. Zaboravila sam sve što je bilo, ostavila u prošlosti – ispričala je tada pevačica.

Najavljivala je i da bi volela da se sa dragim kolegom sretne na ručku i ispriča o starim vremenima. Planove je pokvarila korona, a zatim nas je Marinko Rokvić zauvek napustio.

Zoran Kuzamnović Munja

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja, Petar Đorđević