Tajna zeta Nede Ukraden više ne može da se sakrije: Ćerka iz prvog braka konačno u javnosti, od oca traži samo jedno

Tajna zeta Nede Ukraden više ne može da se sakrije: Ćerka iz prvog braka konačno u javnosti, od oca traži samo jedno

Autor: | 02/03/2023

3

Zet Nede Ukraden ima odraslu ćerku iz prvog braka

Ćerka Nede Ukraden, Jelena, niz godina uživa u skladnom braku sa Predragom Pecom Minovićem, sa kojim ima troje dece: Aleksandru, Nedu i Dušana. Međutim, u opisu njegovog profila na Instagramu stoji: „Tata Milice, Aleksandre, Nede i Dušana.“

Pročitajte: Tajna ljubav Seke Sablić - Sin Stefan nosi prezime slavne majke, šuškalo se da mu je i otac glumac

Instagram

 

Da je Pecina ćerka iz prvog braka Milica Minović u odličnim odnosima sa očevom novom porodicom lako se može zaključiti i, po za nju, najvažnijoj odrednici: „Older sister of 3“.

Pročitajte: Prvi brak ga je razorio, drugi preporodio - Ovako danas izgleda bivši muž Jelene Karleuše FOTO

Instagram

 

Nije tajna da između Nede i Predraga postoji veliko uvažavanje, a jedan od razloga zbog kojih legendarna pevačica poštuje zeta je činjenica da decu ne razdvaja, o čemu svedoče i njegove tetovaže.

‒ Veoma poštujem i volim način na koji se odnosi prema Jeleni i svojoj deci. Zet ima ćerku iz prvog braka, divnu devojku, zove se Milica. Svi se međusobno uvažavamo i poštujemo. Sve matične brojeve svoje dece je istetovirao ‒ ispričala je svojevremeno Neda Ukraden, kojoj je takođe posvećena jedna tetovaža.

Andreja Damnjanović

 

‒ Bila sam na putu, zet mi je tražio da mu uslikam potpis sa pasoša. Mislila sam da je stigao nekakav ugovor ‒ kazala je Neda i ne sluteći zašto je Predrag tražio njen potpis.

‒ Ugodno sam se iznenadila jer ga doživljavam kao sina. Smatra da sam ih mnogo zadužila. Mi smo velika porodica koja se mnogo voli, i to je bio motiv njegovog gesta ‒ objasnila je muzička zvezda.

Komentari (3)

Loading
Nikoleta 14:57 04.03.2023
Odgovori

To sto je tip tetoviran u mojim ocima je papak i nesto mu fali. To sto je tetovirao maticne brojeve dece je jako bolesno jer maticni broj treba da bude tajan, jer moze da se zloupotrebi. Postoje nacini da se snimi, uslika, i sl.

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti