Mihu slomile slike oca Bogdana, a kad je čuo ovu pesmu suze su krenule u potocima FOTO

Mihu slomile slike oca Bogdana, a kad je čuo ovu pesmu suze su krenule u potocima FOTO

Autor: | 18/12/2022

1

Otac Siniše Mihajlovića rano je preminuo

Siniša Mihajlović bio je heroj, borac, ali i veliki emotivac. Nije ga bilo sramota da zaplače, uostalom suze su ok, a videli smo ih više puta. Sećamo se onih koje su potekle kada mu je mlađa ćerka saopštila da će postati deda... No, rasplakao se jednom prilikom i u emisiji Domenica In na italijanskoj televiziji Rai 1.

Pročitajte: Večni grad ispraća Mihu - Arijana i deca oko Sinišinog kovčega, majka Viktorija nemo gleda u jednu tačku FOTO

Youtube printscreen

 

Gostovao je u novembru 2020, zajedno sa suprugom Arijanom. Bilo je to posle izlečenja, kada smo svi verovali da leukemija neće uzvratiti udarac. U prvom delu emisije, dok je pričao o svom detinjstvu, voditeljka mu je pustila stare snimke i fotografije roditelja, majke Viktorije i oca Bogdana.

Pročitajte: Želim samo da zagrlim svog tatu! Siniša Mihajlović - Otac mi je umro od raka, redovno sam se testirao...

Youtube printscreen

 

Youtube printscreen

 
 

U pozadini se čula pesma “Ne klepeći nanulama”, koju je posle snimka uživo izveo i orkestar u studiju. Suze su krenule same... Slomio se Siniša, ali i njegova supruga. U nekom trenutku i voditeljka.

Pročitajte: Vanbračni sin razočarao Mihu, pred smrt prekinuli kontakt - Priznao sam ga, izdržavao, ali...

Youtube printscreen

 

Vratile su se uspomene uz slike iz roditeljskog doma, uz, kako je objasnio, omiljenu pesmu njegovog pokojnog oca. Siniša je bio izuzetno vezan za roditelje, a bio je, što je bezbroj puta dokazao, i veliki čovek velikog srca.

Youtube printscreen

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti