Tužnih 40 dana: Majka Siniše Mihajlovića izašla na groblje da zapali sveću, poruka na srpskom će vas rasplakati FOTO

Tužnih 40 dana: Majka Siniše Mihajlovića izašla na groblje da zapali sveću, poruka na srpskom će vas rasplakati FOTO

Autor: | 25/01/2023

0

Četrdesetodnevni pomen Siniši Mihajloviću

Prošlo je četrdeset dana od preranog odlaska Siniše Mihajlovića, ali ovaj veliki i uvek nasmejani čovek i dalje živi u srcima istinskih ljubitelja fudbala. I svih ostalih. O tome svedoče gestovi i počasti koje mu se gotovo svakodnevno odaju, posebno u njegovoj drugoj zemlji, Italiji. Tako će ime nekadašnje zvezde Rome, Sampdorije, Lacija i Intera, ali i vrhunskog stručnjaka koji je vodio Fjorentinu, Milano i Bolonju, poneti nova ordinacija za lečenje krvnih bolesti koju uskoro otvara Udruženje donatora koštane srži i matičnih ćelija.

Pročitajte: Svašta smo uzimali devedesetih... Smrt Siniše Mihajlovića otvorila Pandorinu kutiju, bivši saigrači sada strahuju za svoj život

Getty Images

 

Prošle nedelje, na stadionu Olimpik u Rimu, njegovi Lacio i Bolonja priredili su nešto posebno. Pred početak utakmice na teren je izašla cela porodica Mihajlović, osim mlađe ćerke Virdžinije. Supruga Arijana nije mogla da zadrži suze kada je ugledala dva dresa sa brojem 11 i transparent sa rečima: “Siniša: otac, suprug i pravi čovek”. Na drugom su navijači poručili: “Živećeš zauvek”.

Pročitajte: Sada si sa tatom... Još jedan smrtni slučaj u porodici Mihajlović, Arijana nema više suza FOTO

Profimedia

 

Prizor je rasplakao i stariju ćerku Viktoriju. U nekom trenutku na stadionu su im se pridružile vođe navijača i porazgovarale sa Dušanom, Nikolasom i Miroslavom, Sinišinim sinovima, a na tribinama se pojavila džinovska slika sa njegovim zaštitnim znakom – širokim osmehom. Emotivno je bilo i početkom januara u Đenovi, kada je trojicu mladića na teren izveo kum Dejan Stanković.

Pročitajte: Dejan Stanković smogao snage, prvi put od smrti voljenog Mihe - Kume, ostao sam...

Profimedia

 

Profimedia

 

Pomen Siniši Mihajloviću obeležen u Rimu

Večna kuća legendarnog fudbalera nalazi se na groblju Verano, gde su sahranjene još neke slavne ličnosti. Na mestu koje je Napoleon podigao za svoje pale vojnike održan je četrdesetodnevni pomen. “Volimo te”, piše pored memorijalne ploče koju čuva mali plišani lav.

ATA Images

 

Za porodicu utehe nema, ali malo je ipak lakše kada su svi na okupu. Posle praznika, koje su prvi put obeležili bez Siniše, u posetu im je iz Novog Sada stigla Sinišina majka Viktorija. Kako je Virdžinija otkrila na Instagramu zovu je jednostavno “baba”. Svi su joj se obradovali, a najviše mala Violante

Neutešna Viktorija danas je izašla na groblje da zapali sveću voljenom sinu. 

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još