Da li je ovo isto dete? Ćerka Nikole Rađena i Ane Kokić posle toliko vremena u javnosti, kakva promena! FOTO

Da li je ovo isto dete? Ćerka Nikole Rađena i Ane Kokić posle toliko vremena u javnosti, kakva promena! FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Ćerke Ane Kokić i Nikole Rađena izrasle su u prave lepotice koje nemamo prilike da vidimo u javnosti toliko često.

- Njih dve imaju jasan stav da ne žele da budu deo javnog života. Ipak su samo deca. Pričamo mnogo o svemu. Objasnim im koje su dobre, a koje loše stvari svega u životu, te tako pričamo i o društvenim mrežama. Nadam se da će me slušati. Videćemo kada odrastu da li smo ih dobro vaspitali - kazala  je Ana jednom prilikom.

Pročitajte: Najslađi prizor koji ćete danas videti - Nikola Rađen u prvoj šetnji sa sinom Aleksejom FOTO

Luka Šarac

 

Ona je prvu ćerku rodila 2009. godine, a drugu godinu dana kasnije. Kako bi Teu i Ninu izveli na pravi put, pevačica i vaterpolista ostali su u dobrim odnosima, a ponosni tata juče nije krio sreću, te je na svom Instagramu objavio fotografiju starije ćerke koja je išla na malu maturu.

Nikola je kratko napisao: “Ponosan”, a na koga tinejdžerka liči procenite sami.

Pročitajte: Oglasio se Nikola Rađen nakon što je postao otac po treći put - Ćerke mu se zovu Nina i Tea, a sinu je dao staro ime sa jakom simbolikom

Instagram

 

Podsetimo, Rađen je nedavno postao otac po treći put, kada se njegova druga supruga Milica porodila i na svet donela preslatkog dečaka. Njih dvoje su sklopili građanski brak 28. decembra 2022. kada su i napravili slavlje na jednom beogradskom splavu, a pre toga su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save u Beogradu.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti