Ana Kokić i Nikola Rađen: Nakon doping skandala sele se u Beograd

Ana Kokić i Nikola Rađen: Nakon doping skandala sele se u Beograd

Autor: | 21/05/2015

0


Nakon afere "kokain" koja će slavnog vaterpolistu koštati karijere, bračni par Rađen rešio je da se vrati u domovinu, piše "Blic". Kada su se pre godinu dana preselili u Grčku, gde je Nikola Rađen (30) potpisao ugovor sa vaterpolo klubom "Olimpijakos", on i njegova supruga, pevačica Ana Kokić (33) nisu ni slutili da će zbog jednog nesmotrenog poteza vaterpoliste morati da promene život iz korena.
Vest da je Nikola bio pozitivan na kokain posle utakmice između Španije i Srbije u Madridu izazvala je pravu buru u medijima, nakon koje je njegova supruga odlučila da mu se pridruži u Atini, ali samo nakratko. Naime, Ana je pre dva dana otputovala u Grčku da bi pomogla Nikoli da otkažu stan koji su iznajmljivali i da bi spakovali kofere i zajedno se vratili u Beograd.
S obzirom na to da je FINA suspendovala vaterpolistu zbog pozitivnog testa na kokain i da mu prete četiri godine zabrane takmičenja, Ana je spremna da preuzme ulogu glave kuće. Kako saznajemo, ona već ima velike planove kako da njihova porodica ne oseti finansijske posledice zbog Nikoline greške.
- Ana je i dalje najveća podrška suprugu i veruje da će se situacija smiriti i da javnost neće zaboraviti medalje koje je Nikola doneo Srbiji. Međutim, neće sedeti skrštenih ruku. Ona će se nakon povratka u Srbiju posvetiti nastupima, snimanju novog albuma i predstavi “Čekajući ministra”, u kojoj ima glavnu ulogu - kaže izvor.
Za to vreme vaterpolista će se brinuti o kćerkama.
- Nikola će vreme provoditi sa kćerkama jer one zasad ne idu u vrtić, a stariju Ninu (6) će pripremiti za polazak u prvi razred - zaključuje izvor "Blica".

Autor: Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin