Žene sa njim nemaju sreće: Razvod Ane Kokić i Nikole Rađena pratile su pikantne glasine, sud je decu dodelio majci

Žene sa njim nemaju sreće: Razvod Ane Kokić i Nikole Rađena pratile su pikantne glasine, sud je decu dodelio majci

Autor: | 01/04/2022

0

Razvod Ane i Nikola posle deset godina braka i dvoje dece mesecima je intrigirao javnost

Nikola Rađen ponovo je u centru pažnje. Ovog puta ne zbog sjajnih rezultata u bazenu, već zbog vesti da je navodno pretukao devojku, pevačicu Milicu Ristić, koja ga je jutros prijavila policiji. Iako je posle razvoda od Ane Kokić, u junu 2019. godine, njegov emotivni život bio pod velom tajne, prošlog leta priznao je da je u vezi sa Milicom i da je srećan jer je ponovo našao srodnu dušu.

Pročitajte: Ovo je devojka koju je Rađen pretukao - Podlivi, skener glave i poslednja reč lekara, evo u kakvom je Milica stanju

Boško Karanović

 
 

Proslavljeni vaterpolista očigledno je slab na pevačice. Sa lepom Anom u braku je proveo celu deceniju. Iako su važili za oličenje ljubavi i sklada, a dobili su i dve ćerke, Ninu i Teu, sreća nije potrajala. Razvod je, malo je reći, šokirao javnost. No, ostali su u bliskim odnosima i o svemu su se lako dogovorili. Starateljstvo nad decom pripalo je Ani, a izvori bliski bivšem paru kažu da je Nikola otac kakav se samo poželeti može.

Pročitajte: Ana Kokić - O Nikoli nikada nisam rekla ružnu reč, bez obzira na to šta je bilo između nas

Andreja Damnjanović

 

Spekulisalo se da je razlog okončanja braka preljuba, međutim u zajedničkom saopštenju tada su demantovali postojanje treće osobe i istakli da je među njima sve u najboljem redu.

‒ Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. Mi ćemo, posle svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitavati naše ćerke

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti