Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena nije odabrala ni muziku, ni vaterpolo, a roditelje je upravo učinila veoma ponosnim

Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena nije odabrala ni muziku, ni vaterpolo, a roditelje je upravo učinila veoma ponosnim

Autor: | 18/09/2023

0

Ana Kokić i Nikola Rađen imaju dve ćerke koje su izrasle u prave lepotice. Nina, koja je rođena 2009, i njena godinu dana mlađa sestra Tea nisu krenule maminim muzičkim stopama, već su prevagnuli tatini sportski geni. Doduše, talenat ne ispoljavaju u bazenu, kao čuveni vaterpolista, nego na odbojkaškom terenu.

Andreja Damnjanović

 

Pročitajte: Da li je ovo isto dete? Ćerka Nikole Rađena i Ane Kokić posle toliko vremena u javnosti, kakva promena! FOTO

Iako su razvedeni, Ana i Nikola trude se da devojčicama obezbede bezbrižno odrastanje, i oboje su srećni što su ih usmerili na pravi put. Nisu ih izneverile.

- Izuzetno smo ponosni što se uspešno bave sportom koje su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu. Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom, jer su već stigle prve medalje i pehari – rekao je Nikola u jednom intervjuu za HELLO!.

Instagram

 

Pročitajte: Ninin divan dan! Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena izrasla u prelepu tinejdžerku FOTO

A riznici je upravo dodat još jedan trofej. Ponosna mama na Instagramu je objavila snimak u kojem vidimo Ninu u dresu, kako posle utakmice u kojoj je njen tim pobedio drži veliki pehar.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin