Oglasio se Nikola Rađen nakon što je postao otac po treći put: Ćerke mu se zovu Nina i Tea, a sinu je dao staro ime sa jakom simbolikom

Oglasio se Nikola Rađen nakon što je postao otac po treći put: Ćerke mu se zovu Nina i Tea, a sinu je dao staro ime sa jakom simbolikom

Autor: | 15/03/2023

0

Ime sina Nikole Rađena je moćno

Bivši vaterpolista Nikola Rađen postao je otac po treći put. Njegova izabranica Milica Ristić juče je na svet donela dečaka, a povodom toga oglasio se sportista.

Pročitajte: Ninin divan dan! Ćerka Ane Kokić i Nikole Rađena izrasla u prelepu tinejdžerku FOTO

ATA Images

 

- Postao sam otac po treći put nema lepšeg osećaja, važno je da su majka i beba super. Nekoliko dana će biti u bolnici i onda očekujem njihov dolazaka kući - bio je iskren Nikola i dodao za Kurir.

- Sigurno će u nekim stvarima biti pristup drugačiji, vaspitanje je obavezno. Milica i ja ćemo se u tome potruditi. Mojim ćerkama je jako drago i veoma su uzbuđene i čekaju da ga vide.

Instagram

 

Inače roditelji su dečaku dali ime Aleksej, a stručnjaci veruju da ono predstavlja čoveka koji je privržen domu i majci. Inače ime je grčkog porekla. U originalu je "Aleksi" i znači "zaštitnik". U Rusiji je ovo ime vrlo često, a nekada su ga nosili vitezovi, monasi, carevi i plemići.

Podsetimo, Nikola Rađen iz prvog braka sa Anom Kokić ima dve ćerke Teu i Ninu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još