Ćerke Nikole Rađena su baš porasle, za HELLO! priznaje: Ponosan sam na Teu i Ninu, stigle su i prve medalje i pehari

Ćerke Nikole Rađena su baš porasle, za HELLO! priznaje: Ponosan sam na Teu i Ninu, stigle su i prve medalje i pehari

Autor: | 20/08/2022

0

Ćerke Nikole Rađena i Ane Kokić su baš porasle

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen tople letnje dane uglavnom provodi radno, a svaki slobodan trenutak posvećuje ćerkama Tei i Nini, kao i izabranici Milici Ristić. Kao u vreme dok je aktivno igrao, tako i danas, kada je na čelu “Akademije talenata”, zbog obaveza je često na putu, ali ne krije da ga rad sa mališanima ispunjava i usrećuje. Ovih dana sreli smo ga u Beogradu, gde nam je otkrio novitete iz svog života, pa i plan da kraj godine dočeka na drugom kontinentu.

Pročitajte: Krio ga je punih 30 godina - Ovo je rođeni brat Nikole Rađena koji živi na drugom kontinentu (foto)

Privatna Arhiva

 

‒ Veći deo leta proveo sam radno, van Beograda. Maksimalno sam angažovan oko naše akademije, organizovali smo obuku plivanja i vaterpola u nekoliko gradova, među kojima su Atina, Gračanica, Banjaluka, Požarevac. Veoma sam ponosan na činjenicu da nam je više od osamsto mališana ukazalo poverenje. Potrudili smo se da im na najbolji mogući način približimo vodene sportove ‒ kaže Nikola, ne krijući zadovoljstvo što je njegova akademija otvorila vrata i u Grčkoj, zemlji u kojoj je kao vaterpolista ostavio neizbrisiv sportski trag. 

Sa devojkom Milicom, koja se bavi pevanjem, deo odmora proveo je u Atini. 

‒ Krajem juna i početkom jula posetili smo glavni grad Grčke, trudeći se da se što bolje odmorimo i napunimo baterije za nove radne pobede. Istovremeno, oboje smo želeli da poslovno leto započnemo iz Atine, svako u sferi svog posla. Milica je imala susrete sa grčkim autorima i budućim saradnicima, a ja oko Akademije.

HELLO!

 

Ćerke Nikole Rađena njegova su najveća sreća 

Nikola je, ipak, na prvom mestu otac, a o ćerkama govori sa mnogo ljubavi i ponosa. 

‒ Mlađa Tea u septembru kreće u sedmi, a starija Nina u osmi razred. Veoma su dobre učenice, to je najvažnije. U ovoj fazi odrastanja na prvom mestu je škola, pa sve ostalo. Naravno, Ana i ja se trudimo da im izađemo u susret i kada je reč o ostalim stvarima koje ih interesuju, a mi ih kao roditelji smatramo korisnim. Istina, dok su na raspustu, najviše ih zanima da sa drugarima budu van kuće. (smeh) Ovog leta boravile su na odbojkaškim kampovima, rekao bih da su se odlično zabavile.

Pročitajte: Zajedničko saopštenje Nikole Rađena i Milice Ristić - Razmirica je bilo, ali…

Privatna Arhiva

 

Iako su se sa tatom svojevremeno slikale na bazenu, devojčice su sportski gen koji su nasledile usmerile na odbojkaški teren. 

‒ Izuzetno smo ponosni što se Nina i Tea uspešno bave sportom koji su same izabrale i koji vole. Pronašle su se u odbojci, s nestrpljenjem čekaju svaki trening i utakmicu. Iskoristiću priliku da se pohvalim svojom decom, jer su već stigle prve medalje i pehari.

Nastavak intervjua sa Nikolom Rađenom pronađite u najnovijem broju magazina HELLO! koji je u prodaji od 19. avgusta 2022. godine

HELLO!

 

 

Komentari (0)

Loading
HELLO! hellomagazin

Slične Vesti