Ognjene, šta kažeš na ovo? Danijela Dimitrovska konačno u javnosti sa novim dečkom, više ne kriju svoju ljubav FOTO

Ognjene, šta kažeš na ovo? Danijela Dimitrovska konačno u javnosti sa novim dečkom, više ne kriju svoju ljubav FOTO

Autor: | 03/06/2023

0

Dečko Danijele Dimitrovske konačno u javnosti

Vest o krahu naizgled skladnog braka Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske iznenadila je javnost, posebno što se od početka pisalo da je treća osoba kriva za razvod. Iako je par demantovao te navode, na kraju se ipak ispostavilo da je voditelj uplovio u vezu sa koleginicom Minom Naumović, a različite pretpostavke da je njihov odnos počeo dok je Amidžić bio oženjen čovek navele su javnost da stane na Danijelinu stranu.

Mirko Tabašević

 

Ali, život ide dalje i Danijela je odlučila da zaslužuje da bude srećna. Kako je magazin Story ekskluzivno saznao, manekenka već šest meseci uživa u skladnoj emotivnoj vezi. Njen izabranik je fudbaler Jevrem Kosnić, koji je rođen pre trideset godina u švajcarskom gradu Sen Galen. Iako se do sada Danijela pojavljivala sama u javnosti, sada je konačno izašla sa svojim izabranikom, a njihovi osmesi govore sve. Činjenica da je Danijela sama objavila trenutke iz provoda sa Jevremom na svom Instagram profilu govori da je lepa manekenka sigurna u svoje emocije prema fudbaleru.

Pročitajte: Ognjen Amidžić varao Danijelu s Minom? Plakala je zbog oženjenog muškarca sa kojim ima aferu, obećavao joj je da će ostaviti ženu

Instagram

 

O Jevremu Kosniću, koji se bavi i biznisom, nema previše podataka na internetu, ali činjenica da je visok čak 190 cm ukazuje na to da sa jednom od naših najlepših modela, koja je šest godina starija od njega, čini atraktivan par. Samim tim što su prestali da kriju emocije Danijela i Jevrem svima su stavili do znanja da imaju ozbiljne planove za budućnost.

Pročitajte: Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU - Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još