Danijela gradila, Mina srušila: Zavirite u stan koji je Amidžić za novu ženu renovirao od poda do plafona

Danijela gradila, Mina srušila: Zavirite u stan koji je Amidžić za novu ženu renovirao od poda do plafona

Autor: | 24/05/2024

0

Ognjen Amidžić i Mina Naumović nastavili su život u starom / novom domu na Dorćolu. Pošto se u martu porodica uvećala, odlučili su da malo prošire mesto stanovanja, a to zadovoljstvo koštalo ih je, kako se navodi, oko 100.000 evra.

Instagram

 

U tom stanu popularni voditelj nekada je živeo sa bivšom suprugom Danijelom Dimitrovskom, sa kojom ima sina Matiju. U međuvremenu je dobio još jednog naslednika, malog Peruna.

Pročitajte: Ognjen Amidžić izveo sina Peruna iz porodilišta, Minin stajling baš svi komentarišu

Stan je renoviran od poda do plafona i sada je oličenje luksuza. Mina je pre nekoliko dana podelila i prvu fotografiju iz nove dnevne sobe, na kojoj vidimo Ognjena kako drži sina u naručju. Dirljiv prizor prati samo jedna reč, “dom”.

Možemo da vidimo i delić njihovog toplog kutka. Odlučili su se za boje iz nežne palete, a ambijent odiše svetlijim tonovima.

Instagram

 

Dnevna soba može da se pohvali modernim enterijerom, skoro pa futurističkim dizajnom. Na jednom od zidova je udubljenje sa svetlosnim efektima po ivicama, a na njemu – veliki televizor.

Pod je od svetlog drveta, a nameštaj udoban, u svetlosivoj nijansi. Tu je i sto, za koji bi se reklo da je izrađen iz jednog komada kamena.

Ako je verovati dekorativnim elementima, reklo bi se da su Ognjen i njegova supruga poštovaoci savremene umetnosti.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti