Danijela Dimitrovska povukla neočekivan korak: Komentari na mrežama ne prestaju

Danijela Dimitrovska povukla neočekivan korak: Komentari na mrežama ne prestaju

Autor: | 18/09/2023

0

Danijela Dimitrovska već neko vreme uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem koji je od svoje izabranice mlađi šest godina.

Par se izuzetno trudi da svoj ljubavni život drži u privatnosti, a sada je Danijela odlučila da napravi važan korak i vezu sa fudbalerom ozvaniči i na društvenim mrežama.

Instagram

 

Naime, kako smo mogli da vidimo atraktivna manekenka objavila je fotografiju iz lifta na kojoj pozira zajedno sa svojim dragim, a ispod objave nizalo se stotine komentara u kojima njeni pratioci nisu štedeli ni njenog bivšeg muža, ali ni novu Ognjenovu izabranicu.

Pročitajte: Danijela gradila, Mina ruši - Zavirite u stan Ognjena Amidžića koji njegova buduća žena u potpunosti menja

"Prelepa prirodna žena. Jadno je kada neko prirodnu lepotu zameni sa plastikom". "E, ovako neki lep dečko ide uz tebe a ne onaj drvoseča", "lep ste par baš, onaj Amidža nije te bio dostojan ni malo", "božanstvena žena", "kad se dvoje nađu", "ona je procvetala od kada se razvela", bili su samo neki od komentara na račun para koji je čini se srećniji neko ikada pre.

 

 

Podsetimo, Danijelin bivši suprug, voditelj Ognjen Amidžić, nedavno je otkrio da je njegova sedamnaest godina mlađa izabranica Mina Naumović u drugom stanju, a par još uvek ne želi da otkrije kog je pola beba. 

Komentari (0)

Loading
hellomagaziin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti