Zbog nje se razveo? Ovo je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića, svakog utorka je gledate na Pinku! Voditelj potvrdio vezu FOTO

Zbog nje se razveo? Ovo je NOVA DEVOJKA Ognjena Amidžića, svakog utorka je gledate na Pinku! Voditelj potvrdio vezu FOTO

Autor: | 10/04/2023

0

Nova devojka Ognjena Amidžića je njegova koleginica

Ognjen Amidžić ponovo je zaljubljen! Devet meseci nakon što se razveo od druge supruge, nekadašnje manekenke Danijele Dimitrovske, beogradski portali javljaju da je srce popularnog voditelja već zauzeto.

Mirko Tabašević

 

Kako ekskluzivno saznaje Republika.rs, nova devojka Ognjena Amidžića je njegova koleginica Mina Naumović, koju u emisiji “AmiG Show” svakog utorka gledamo u segmentu “Pazi, Mina”.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - potvrdio je Amidžić za pomenuti portal.

Pročitajte: Ostavila ga je zbog Ognjena - Ovaj poznati sportista bio je velika ljubav Danijele Dimitrovske FOTO

Instagram

 

O Mini se ne zna mnogo. Na Instagramu atraktivne brinete, gde je prati blizu 29.000 ljudi, može se pročitati:

“Ja sam rođena srećna. I ja ću umreti srećna. I ja sam i sad srećna”.

Inače, upućeni u novu vezu kažu da je počela dok je Amidžić još bio u braku.

Pročitajte: Razveli su se posle četiri godine braka - Prva žena Ognjena Amidžića danas je veoma uspešna, da li biste je prepoznali?

Instagram

 

Podsetimo, Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska prošlog leta odlučili su da stave tačku na deset godina dug brak, kada su se obratili medijima zajedničkim saopštenjem.

“Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu doneli smo zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave. Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacijama. Zahvaljujemo se svim medijima na dosadašnjoj saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi”.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti