Ognjen Amidžić varao Danijelu s Minom? Plakala je zbog oženjenog muškarca sa kojim ima aferu, obećavao joj je da će ostaviti ženu

Ognjen Amidžić varao Danijelu s Minom? Plakala je zbog oženjenog muškarca sa kojim ima aferu, obećavao joj je da će ostaviti ženu

Autor: | 18/04/2023

0

Veza Ognjena Amidžića počela tokom braka sa Danijelom?

Ognjen Amidžić nedavno je priznao vezu sa gotovo dvadeset godina mlađom koleginicom Minom Naumović, a izvor koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da je afera počela još tokom njegovog braka sa Danijelom Dimitrovskom.

‒ Mina je bila u teškoj depresiji, plakala je zbog afere sa starijim čovekom, a u šali je često govorila kako je sa njim jer ima “daddy issues” i jer je privlače stariji muškarci ‒ počinje priču izvor za BSC Happy portal.

Mirko Tabašević

 

Navodno, upravo zbog afere s Ognjenom Mina Naumović je dobila posao.

‒ Govorila je kako on ima sina, a obećava joj da će ostaviti ženu. Njihova veza nije počela profesionalno, već je Mina pokušavala da se probije u medijima, prvo na portalima, ali joj to nije išlo, pa ju je Ognjen ubacio da radi sa njim ‒ priča dalje izvor.

Pročitajte: Danijela ga je uredila s puno ljubavi, sad se u njemu baškari druga - Zavirite u stan Ognjena Amidžića u koji je uselio novu devojku FOTO

Instagram

 

Vrlo je moguće da je afera lepe Mine Naumović i Ognjena Amidžića kap koja je kod Danijele Dimitrovske prelila čašu jer traje mnogo duže nego što novopečeni par priznaje.

‒ Kada sam ja od nje slušao priče o starijem muškarcu, za koga je tvrdila da nikako ne može da ga imenuje jer će ga ugroziti, Ognjen je još bio u braku sa Danijelom i nije bilo ni govora o razvodu, bar ne u tom trenutku. Sve te njene priče i plakanje za njim događali su se sigurno pola godine pre njegovog razvoda, a ima i više od toga jer sam sve njene priče slušao još prošlog leta ‒ prisetio se izvor za BSC Happy portal.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti