Danijela ga je uredila s puno ljubavi, sad se u njemu baškari druga: Zavirite u stan Ognjena Amidžića u koji je uselio novu devojku FOTO

Danijela ga je uredila s puno ljubavi, sad se u njemu baškari druga: Zavirite u stan Ognjena Amidžića u koji je uselio novu devojku FOTO

Autor: | 12/04/2023

0

Devojka Ognjena Amidžića uselila se u stan popularnog voditelja

Ognjen Amidžič i Danijela Dimitrovska u braku su proveli deset godina. Sa sinom Matijom živeli su u prelepom stanu na Dorćolu u koji se, kako prenose mediji, uveliko uselila Mina Naumović, nova devojka popularnog voditelja.

Mirko Tabašević

 

„Njihov stan je najlepše uređen prostor i prevazilazi sve kuće poznatih ličnosti. Poseban je u svakom pogledu i ne može se porediti ni sa jednim drugim“, jedan je od komentara koji se može pročitati na Instagram profilu Danijele Dimitrovske, koja je rado delila fotografije iz porodičnog okruženja.

U stanu dominira bela boja, ali i mnoštvo detalja u srebrnim tonovima. Brojne police ispunjene su svećnjacima, ramovima za slike i raznim ukrasnim predmetima.

Pročitajte: Ko bi očekivao ovakvu reakciju! Danijela Dimitrovska se oglasila nakon što je otkriveno da Ognjen ima novu devojku FOTO

Instagram

 

‒ Volim da se bavim uređenjem doma. Stalno nešto radim, izmišljam. Kad nam dođu gosti i kažu „jao, kako je lepo“, odgovorim da nismo još završili. A to će trajati do kraja života ‒ pričala je Danijela dok je bila u braku.

Pročitajte: Posle razvoda nova nekretnina - U ovom luksuznom stanu sada živi Danijela Dimitrovska FOTO

Instagram

 

Nekadašnja manekenka jednom prilikom je otkrila da posebno uživa u novogodišnjoj dekoraciji.

‒ Tradicionalista sam, obožavam sve što prati novogodišnje i božićne praznike. Kod nas u kući se zna; 29. novembra slavimo Matijin rođendan, i ništa ne sme da naruši taj važan datum. Već od 1. decembra posvećujem se kupovini novogodišnjih ukrasa i kićenju jelke. Uživam da stvaram prazničnu atmosferu.

Pročitajte: ZBOG NJE je Danijela otišla - Komšije Ognjena Amidžića otkrivaju skandalozne detalje njegove nove veze

Instagram

 

U domu Ognjena Amidžića posebno se izdvaja terasa, koju je njegova bivša supruga opremila udobnim jastucima i zelenilom. U suncu, cvrkutu ptica i lepom vremenu sada uživa Mina Naumović.

Prema pisanju Kurira, Amidžić i njegova dvadeset godina mlađa izabranica u vezi su od prošle godine, ali su to uspešno krili.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još