Prebolela Amidžića! NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je poznati fudbaler, evo o kome je reč FOTO

Prebolela Amidžića! NOVI DEČKO Danijele Dimitrovske je poznati fudbaler, evo o kome je reč FOTO

Autor: | 23/05/2023

0

Novi dečko Danijele Dimitrovske je poznati fudbaler

Vest koja je prošlog leta odjeknula u estradnim krugovima svedočila je o krahu, naizgled idiličnog, desetogodišnjeg braka Danijele Dimitrovske i Ognjena Amidžića. Da nije reč o traču potvrdili su i supružnici koji su u zajedničkom saopštenju naveli da za rastanak nije kriva treća osoba, te da se o toj temi više neće izjašnjavati. 

Mirko Tabašević

 
 

Nedavno se ispostavilo da je treća osoba ipak umešala prste. Reč je o Mini Naumović, Ognjenovoj saradnici, koja u emisiji „Amidži šou” ima svoj segment „Pazi Mina”. Njih dvoje su, tvrde upućeni, vezu započeli još dok je voditelj bio u braku, a u međuvremenu su počeli da žive zajedno.

Pročitajte: Devet meseci posle razvoda Danijela Dimitrovska podelila vesti o prinovi - Devojčica je! FOTO

Instagram

 
 

Kako magazin Story ekskluzivno saznaje, ni Danijela nije sedela skrštenih ruku. Iako se posle razvoda u javnosti pojavljivala sama, manekenka već šest meseci uživa u skladnoj emotivnoj vezi. Njen izabranik je fudbaler Jevrem Kosnić, koji je rođen pre trideset godina u švajcarskom gradu Sen Galen. Igrao je za Vojvodinu, Ređinu, Palermo, Honved...

Pročitajte: Ostavila ga je zbog Ognjena - Ovaj poznati sportista bio je velika ljubav Danijele Dimitrovske FOTO

Youtube printscreen

 

O Jevremu Kosniću, koji se bavi i biznisom, nema previše podataka na internetu, ali činjenica da je visok čak 190 cm ukazuje na to da sa jednom od naših najlepših modela, koja je šest godina starija od njega, čini atraktivan par. Uostalom, o tome svedoče izjave onih koji su ih sretali zagrljene u gradu.

Samim tim što su prestali da kriju emocije Danijela i Jevrem svima su stavili do znanja da imaju ozbiljne planove za budućnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još