Sve je spremno za dolazak bebe! Vila u kojoj žive Anastasija i Nemanja Gudelj izgleda nestvarno, a od jednog detalja zastaje dah! FOTO

Sve je spremno za dolazak bebe! Vila u kojoj žive Anastasija i Nemanja Gudelj izgleda nestvarno, a od jednog detalja zastaje dah! FOTO

Autor: | 29/04/2023

0

Vila Nemanje Gudelja i Anastasije Ražnatović odiše luksuzom

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj sa nestrpljenjem čekaju svoje prvo dete, a pevačica je nedavno potvrdila vesti da je u drugom stanju i to već četiri meseca, a ubrzo se saznalo i da nosi devojčicu.

Pročitajte: Anastasija je izabrala kumu za venčanje, a ona dolazi iz ugledne porodice - Njen deda cenjen je u celom svetu, njegovo ime znate svi

instgaram

 

Kako je njena majka Ceca Ražnatović nedavno objasnila za medije, Anastasija nije mogla da prisustvuje rođenju sina njenog brata Veljka, zbog toga što sređuje papire u Sevilji, gde će sviti ljubavno gnezdo sa svojim izabranikom koji je već duže vreme tamo.

Nakon urađenog testa i ultrazvuka Anastasija i Nemanja otkrili su da će sredinom septembra dobiti devojčicu, a luksuzna vila u kojoj čekaju da devojčica dođe na svet, izgleda bajkovito.

Pročitajte: Olivera, imaš li srca - Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Instagram

 

Naime, u dvorištu njihovog doma se nalazi veštačka trava na kojoj Nemanja voli da vežba omiljene fudbalske pokrete, visoka betonska ograda obezbedila im je apsolutnu privatnost. Takođe, tu je i veliki bazen pored koga često vidimo Anastasiju u ležernom izdanju.

Pročitajte: Otkriven POL BEBE Anastasije Ražnatović - Posle Željka i Krstana u porodicu stiže...

Instagram

 

U vili u kojoj žive dominira drvo te smo tako primetili drveni sto sa omiljenim sitnicama fudalera i naravno fotografije sa terena. 

Instagram

 

Dominiraju i svetle nijanse u vidu velikog bež kauča, a posebnu pažnju nam je privukao i luster kružnog oblika.

Instagram

 

Nedavno smo imali priliku da zavirimo i u spavaću sobu mladog para u kojoj se nalazi ogroman bračni krevet, a u svakom kutku doma društvo im pravi prelepa mačka sa kojom Anastasija u danima trudnoće i mirovanja najviše provodi vreme.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti