Nekad ljubav nije dovoljna: Anastasija posle gubitka bebe napušta Sevilju, porodica joj je jedini lek

Nekad ljubav nije dovoljna: Anastasija posle gubitka bebe napušta Sevilju, porodica joj je jedini lek

Autor: | 31/05/2023

1

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj radovali su se prinovi koja je trebalo da im se pridruži krajem godine, a onda je iz Sevilje stigla tužna vest – izgubili su bebu. Ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do komplikacija, ali je trudnoća, nažalost, prekinuta.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili bebu. Bolan trenutak, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler u ponedeljak uveče na Instagramu.

Instagram

 

Slomljena od tuge, Anastasija je deaktivirala naloge na društvenim mrežama i odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti, a kako danas otkrivaju beogradski portali, za koji dan će se vratiti u Srbiju, budući da su papiri zbog kojih nije mogla da napusti Španiju u međuvremenu sređeni.

Anastasija želi da tokom delikatnog perioda kroz koji prolazi bude sa svojom porodicom, pre svih sa majkom, koja joj je u svemu najveća podrška, pa se njen povratak u Beograd očekuje do kraja nedelje.

- Dugo nije dolazila u Srbiju jer je čekala da se srede papiri koji su joj potrebni za život u Španiji. Pošto je to završeno, sad može da dolazi kući kad god poželi. Potreban joj je mir, pa je ugasila profil na Instagramu i povukla se iz javnosti. Uz nju je sve vreme Nemanja, on joj je najveća podrška – navodi izvor blizak Anastasiji.

Pročitajte: Ni velike naočare nisu sakrile tugu - Ceca prvi put u javnosti posle gubitka unuke, sva u crnom i bez osmeha FOTO

Instagram

 

Po povratku u Beograd Anastasija će prvi put videti Veljkovog i Bogdaninog sina Krstana, koji se rodio na drugi dan Vaskrsa.

- Teško joj je palo što nije mogla da vidi Veljkovog sina, osim preko kamere na telefonu. Konačno će moći da ga zagrli i poljubi i zbog toga je jako srećna. Nedostajao joj je i mali Željko, kog obožava. Uz njih dvojicu, ali i majku Cecu i tetku Lidiju, uspeće da se brže oporavi od svega i nastavi dalje - dodaje izvor Informera.

Creative Couple Media

 

 

Komentari (1)

Loading
Su 01:27 01.06.2023
Odgovori

Samo je Veljko pravi I njegova supruga naravno,OSTALI su smesni ko bioskop.Cao

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti