Anastasija je napustila Beograd, oglasio se Nemanja Gudelj: Posetili su jako važno mesto, ovo im je bilo potrebno FOTO

Anastasija je napustila Beograd, oglasio se Nemanja Gudelj: Posetili su jako važno mesto, ovo im je bilo potrebno FOTO

Autor: | 09/06/2023

0

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj provode vreme zajedno

Porodice Gudelj i Ražnatović prolaze kroz turbulentan period, sa mnogo uspona i padova, a to posebno važi za Anastasiju Ražnatović i Nemanju Gudelja. Vest da je Cecina ćerka izgubila bebu u petom mesecu trudnoće duboko je pogodila obe porodice, a fudbaler je morao da skupi snage da odigra najvažniju utakmicu u karijeri, u kojoj je njegov tim, na kraju, i pobedio.

Instagram

 

Suze radosnice i bola lile su kada je Sevilja pobedila Romu nakon jedanaesterca, i dok su svi španski fudbaleri potrčali ka navijačima, Gudelj se slomio pred prepunim stadionom, seo je na teren i zaplakao.

U razgovoru sa srpskim novinarima nakon meča Gudelj je rekao da nije mogao da kontroliše emocije i da su suze same krenule. Anastasija je nakon gubitka bebe odlučila da isključi društvene mreže, ali znala je da je morala da bude uz svog dragog tokom važne utakmice u Budimpešti, tako da je smogla snage da bodri partnera sa tribina.

Pročitajte: Kakav prizor! Ceca i Olivera Gudelj jedna do druge, slika govori više od hiljadu reči FOTO

Instagram

 

Ćerka Cece Ražnatović doputovala je kasnije u Beograd kako bi bila sa svojom porodicom u ovom teškom periodu, ali po svemu sudeći, Anastasija je napustila rodni grad.

Nemanja se oglasio na društvenim mrežama i pokazao da sa svojom izabranicom i bratom vreme provodi u Trebinju, rodnom gradu njegovog oca Nebojše. Nemanja je posetio tamošnji fudbalski omladinski klub i pričao sa mališanima, ali najviše vremena proveo je sa svojom porodicom. U ovim teškim trenucima Anastasija i Nemanja posvećeni su jedno drugom, i zajedno će prebroditi veliku nesreću koja ih je zadesila.

Pročitajte: Nemanja Gudelj ne dozvoljava glasine o raskidu sa Anastasijom - Ovo je težak trenutak za oboje (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti